39,50 32,64
Niet op voorraad
SKU
M10000102

Deze AFBAKENSCHIJVEN HOOG (SET VAN 20 STUKS) is bijzonder geschikt voor trainingsdoeleinden. Te gebruiken in combinatie met de SKOR stokken 25mm. De afbakenschijven zijn gemaakt van flexibel kunststof en daarmee bijzonder veilig en prettig in gebruik. De afbakenschijven zijn onbreekbaar! Deze afbakenschijven is absoluut onmisbaar op de trainingsvelden!

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Afbakenschijven hoog (20 stuks)

Flexibel | Kunststof | voor paal 25mm

39,50 32,64

Afbakenschijven hoog (20 stuks)

Alternatieve producten

Productbeschrijving

Uitvoering
- Inclusief houder
- FLexibele en onbreekbaar kunststof
- Geel
- Geleverd in set van 20

Gebruik
- Te gebruiken samen met stokken rond 25mm

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Voor welke sporten zijn de trainingsmaterialen geschikt?

De trainingsmaterialen zijn voor iedere sport geschikt! Zo is bij iedere sport snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen belangrijk. De trainingsmaterialen zijn ook erg geschikt om thuis individueel te trainen!

Bieden jullie nog meer sportmaterialen aan?

Ons assortiment stopt niet bij sportmaterialen! Je kunt voor al jouw sportmaterialen bij ons terecht: van een nieuwe dug-out tot teamkleding! Zo hoef je niet van winkel naar winkel te zoeken, maar slaag je bij ons in een keer voor al je benodigdheden! Je vindt bij ons sportmaterialen voor o.a. voetbal, hockey en korfbal.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUM10000102
KleurGemeleerd
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder