scroll down

Ballenvangernet 25x4mtr

De afmeting van het ballenvangernet is 25x4mtr. De maaswijdte is 12 cm en de dikte 4 mm. Deze afmeting is verkrijgbaar in de kleur zwart. 

Andere afmetingen op aanvraag. 

339,00
incl. btw
280,17
excl. btw
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

  • Afmeting 25x4mtr 
  • Dikte 4mm
  • Maaswijdte 12cm 
  • Kleur ZWART

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-02979PS
Kleur (combinatie)Zwart
Vanaf tekst verbergen bij product?Nee

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Van welk materiaal worden de voetbaldoelen gemaakt?

Onze voetbaldoelen worden, met uitzondering van de straatsport doelen gemaakt van aluminium in onze eigen fabriek in Almelo! De grondpotten, netbeugels en spanpalen worden ook van dit materiaal gemaakt. Is één van deze producten aan vervanging toe? Geen probleem! Je kunt de voetbaldoel toebehoren los bestellen op onze site.

Kun je losse onderdelen voor een voetbaldoel aanschaffen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat een onderdeel van jouw voetbaldoel aan vervanging toe is. Op onze site vind je vele voetbaldoel toebehoren, die jij nodig hebt om weer te kunnen scoren! Denk hierbij o.a. aan transportwieltjes, nethaken en grondpotten.

Hebben jullie losse netbeugels?

Bij de vaste 7,32 x 2,44 meter voetbaldoelen wordt gebruik gemaakt van een opklapbare netbeugel. Zo kan het veld rondom de doelen ook eenvoudig gemaaid of geborsteld worden. Is de netbeugel bij één de doelen aan vervanging toe? Op onze site vind je drie verschillende soorten losse netbeugels, waardoor jouw voetbaldoel snel weer gemaakt is!

Welke wedstrijdmaterialen vind ik op deze pagina?

Op deze pagina vind je de wedstrijdmaterialen die jij nodig hebt wanneer het matchday is. Een groot verschil tussen de training en wedstrijd is het gebruik van hoekvlaggen. Deze vlaggen en bijbehorende hoekvlagstokken vind je dan ook op deze pagina, net als verschillende ballenvangernetten. Daarnaast vind je hier verzorgingsmaterialen en een aanvoerdersband. 

Welke verschillen zitten er tussen de hoekvlagstokken?

Wij bieden drie verschillende soorten hoekvlagstokken aan, waarbij de verschillen schuilen in de diameter van de stok en de aanwezigheid van een veer. Je hebt de keuze uit een hoekvlagstok met een diameter van 30mm zonder veer, een hoekvlagstok met een diameter van 30mm met veer en een hoekvlagstok met een diameter van 50mm met veer. Een veer onderaan de hoekvlagstok zorgt ervoor dat de stok meebuigt bij een eventueel botsing met een speler. Hierdoor zal de hoekvlagstok langer meegaan. Let erop dat de hoekvlagstok met een diameter van 50mm met veer in een grondpot van 30mm geplaatst moet worden. Het gedeelte onder de veer heeft namelijk een kleinere diameter dan de rest van de stok.

Wat is de functie van een vlagklem?

Een vlagklem kan aan de bovenzijde van de hoekvlagstok worden geplaatst, hierdoor zal de hoekvlag netjes op zijn plaats blijven. De vlagklem die je op deze pagina vindt, is geschikt voor een hoekvlagstok met een diameter van 30mm.

Voor welke hoekvlagstokken is de grondbuis geschikt?

De grondbuis die je op deze pagina vindt, is geschikt voor alle hoekvlagstokken die wij aanbieden. De grondbuis heeft een diameter van 30mm en is daarmee niet alleen geschikt voor de twee soorten hoekvlagstokken die wij aanbieden met die diameter, maar ook voor de hoekvlagstok met een diameter van 50mm. Deze hoekvlagstok is namelijk voorzien van een veer, waarbij het gedeelte van de hoekvlagstok onder de veer een diameter van 30mm heeft.

Kan ik de hoekvlaggen ook als set kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een set van 4 hoekvlagstokken met vlaggen kun je ook op deze pagina slagen. Deze set bestaat uit 4 hoekvlagstokken met een diameter van 30mm met veer, vier hoekvlaggen, vier hoekvlagklemmen en vier aluminium grondbuizen waar de hoekvlagstokken in geplaatst kunnen worden. De set wordt exclusief montage geleverd. Deze set kost 280,50 euro.

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5