85,00 70,25
Vriend van SKOR prijs 42,50
Op voorraad
SKU
M10000187

Black Spider is de strapless keepershandschoen van SKOR. De keepershandschoenen zijn ontwikkeld door en voor keepers. Door het strakke zwarte design doen de keepershandschoenen zijn naam eer aan. Met de Black Spider ben jij klaar om elke bal te pakken.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Keepershandschoenen Black Spider

Negative Cut | Roll Finger | Neoprene | Strapless | 

85,00 70,25
- +
85,00 70,25
incl. btw

Keepershandschoenen Black Spider

Aanvullende producten

Ideale combinatie

Alternatieve producten

Productbeschrijving

  • Negative cut / Roll Finger cut
  • Strakke fit
  • Strapless
  • Easy entry
  • Geschikt voor elk weertype
  • Geschikt voor training & wedstrijd

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Welke maat keepershandschoenen heb ik nodig?

Wij bieden keepershandschoenen aan van maat 3 t/m maat 11. SKOR junior handschoenen zijn verkrijgbaar van maat 3 t/m 6 en SKOR senior handschoenen zijn verkrijgbaar van maat 7 t/m 11. Bekijk hier onze maattabel.

Wat moet je doen bij het eerste gebruik van keepershandschoenen?

Het is erg belangrijk om goed voor het materiaal te zorgen! “Prewash” je handschoenen dan ook altijd voor het eerste gebruik. Dit houdt in dat je de handschoen met lauw/warm water wast om zo het fabriekslaagje van de handschoen te halen. Zie voor een filmpje met tips voor het eerste gebruik van keepershandschoenen onze YouTube-pagina!

Hoe onderhoud je keepershandschoenen?

Het is verstandig om je handschoenen niet alleen te prewashen voor het eerste gebruik, maar ook tussen de trainingen en wedstrijden door af en toe schoon te maken. Dit is in het bijzonder verstandig als je op gras traint, om zo het zand uit de handschoenen te wassen. Je kunt dit op dezelfde manier doen als de prewash, je hebt alleen lauw/warm water en een handdoek nodig. Daarnaast is het belangrijk om de handschoenen tussen het gebruik door nat te houden, niet op elkaar te leggen en op een donkere plek te bewaren.

Keepershandschoenen eerste gebruik

Het is erg belangrijk om goed voor het materiaal te zorgen! “Prewash” je handschoenen dan ook altijd voor het eerste gebruik. Dit houdt in dat je de handschoen met lauw/warm water wast om zo het fabriekslaagje van de handschoen te halen. Zie voor een filmpje met tips voor het eerste gebruik van keepershandschoenen onze Youtube-pagina!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUM10000187
Type sluitingGeen band (strak model handschoen)
Palm materiaal (binnenzijde)Ultra Pro grip latex - Ultra goede grip
PolsNeoprene (comfort fit)
KleurZwart
Siliconen strips aan binnenzijdeNee
Kind/juniorJunior, Senior

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder