4 tips voor het onderhoud van verplaatsbare voetbaldoelen

4 tips voor het onderhoud van verplaatsbare voetbaldoelen

Als club wil je dat verplaatsbare voetbaldoelen op de velden zo lang mogelijk meegaan. Maar waar let je op, als het op het onderhoud van doelen aankomt? Hierbij vier tips!

1. Controleer de netbevestigingen

Controleer voor iedere wedstrijd of training of het net in alle netbevestigingen zit. Op deze manier worden de krachten die op het net komen goed verdeeld.

2. Knoop kapotte draden aan elkaar vast

Een net slijt. Niet gek, gezien een doelnet intensief gebruikt wordt. Daardoor kan er een draad kapot gaan. Knoop een kapotte draad zo snel mogelijk weer aan elkaar vast. Dan heb je langer plezier van je net.

3. Repareer scheurtjes in lasnaden

Als gevolg van gooien of slepen met een verplaatsbaar doel, kunnen er scheurtjes in de lasnaden ontstaan. Controleer de lasnaden van een doel regelmatig op deze scheurtjes. Kom je er een tegen? Laat dit zo snel mogelijk repareren!

4. Check de accessoires van een verplaatsbaar voetbaldoel

Maak je gebruik van een kruiwagenmodel op de club? Controleer bij de wielen of ze nog goed draaien en of de bouten goed vast zitten. Zitten de bouten los? Draai ze aan. Op deze manier gaan je wielen zo lang mogelijk mee. 

 

 

Heb je vragen over het onderhoud van verplaatsbare voetbaldoelen of ander materiaal op de club? Bel naar +31 88 008 11 00 of stuur een bericht naar info@skor.nl

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl