4 tips voor het onderhoud van verplaatsbare voetbaldoelen
Geplaatst op 29/08/2019 03:05

4 tips voor het onderhoud van verplaatsbare voetbaldoelen

1. Controleer de netbevestigingen

Controleer voor iedere wedstrijd of training of het net in alle netbevestigingen zit. Op deze manier worden de krachten die op het net komen goed verdeeld.

2. Knoop kapotte draden aan elkaar vast

Een net slijt. Niet gek, gezien een doelnet intensief gebruikt wordt. Daardoor kan er een draad kapot gaan. Knoop een kapotte draad zo snel mogelijk weer aan elkaar vast. Dan heb je langer plezier van je net.

3. Repareer scheurtjes in lasnaden

Als gevolg van gooien of slepen met een verplaatsbaar doel, kunnen er scheurtjes in de lasnaden ontstaan. Controleer de lasnaden van een doel regelmatig op deze scheurtjes. Kom je er een tegen? Laat dit zo snel mogelijk repareren!

4. Check de accessoires van een verplaatsbaar voetbaldoel

Maak je gebruik van een kruiwagenmodel op de club? Controleer bij de wielen of ze nog goed draaien en of de bouten goed vast zitten. Zitten de bouten los? Draai ze aan. Op deze manier gaan je wielen zo lang mogelijk mee. 

 

 

Heb je vragen over het onderhoud van verplaatsbare voetbaldoelen of ander materiaal op de club? Bel naar +31 88 008 11 00 of stuur een bericht naar info@skor.nl

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder