60 doelen geleverd bij VV Jonathan
Geplaatst op 17/12/2021 04:53

60 doelen geleverd bij VV Jonathan

Voetbaldoelen voor VV Jonathan

 

Tegenwoordig kan je voor alles rondom voetbal terecht bij SKOR. Van voetballen, bidons en trainingsmaterialen tot wedstrijdtenues en teamkleding om voor de aftrap al 1-0 voor te staan. Maar waar het allemaal begon is bij de productie van voetbaldoelen. Al meer dan 20 jaar is SKOR heer en meester in het fabriceren en leveren van doelen. Geen project of opdracht is te gek. Zo kregen wij deze zomer een bijzondere aanvraag binnen. Wij mochten 60 doelen leveren bij voetbalvereniging Jonathan. We spraken met Guido Vugts, Technisch Coördinator van operationele zaken en daarnaast ook jeugdtrainer van de O11-selectie, over dit project.

VV Jonathan

 

Allereerst vertelt hij ons meer over de club: “VV Jonathan is opgericht in 1946 en is gelegen in Zeist. De voetbalvereniging is de laatste tijd steeds meer aan het groeien. Met de bijna 1600 leden zijn wij de grootste vereniging in Zeist.” De steeds groter wordende VV Jonathan had niet meer genoeg aan vijf velden en heeft deze zomer drie extra velden aangelegd. “De nieuwe velden moesten natuurlijk voorzien worden van voetbaldoelen. Deze kans hebben we aangegrepen om het hele sportpark te voorzien van nieuwe doelen en de trainingscapaciteit uit te breiden. Dit was zeer wenselijk en noodzakelijk. We zijn blij en super trots met het resultaat. De trainers komen niks meer tekort op het gebied van doelen”

Duurzaamheid

 

Bij zo’n grote bestelling waren wij benieuwd waarom er gekozen is voor doelen van SKOR. Guido vertelde ons: “In de Nederlandse markt zijn er drie grote leveranciers. Als club sturen wij op de prijs/kwaliteit verhouding. Dit was bij SKOR het beste. De doelen zijn van uitstekende kwaliteit en dat voor een redelijke prijs. Daarbij vinden wij als vereniging duurzaamheid erg belangrijk” De doelen van SKOR zijn 100% circulair. Dit betekend dat het materiaal volledig recyclebaar is. Van het gerecyclede materiaal kan weer een nieuw doel geproduceerd worden. Zo blijft de impact op het milieu minimaal.

Contact

 

We vroegen Guido hoe hij het contact met ons heeft ervaren. “Het contact met SKOR is ook altijd prima. Maakt niet uit met wie. Verkoop, planning, monteurs en administratie. Het contact is top, altijd constructief, open en oplossingsgericht. Bij de doelen hadden we ook netten besteld met een bepaalde maas breedte. Deze doelnetten waren helaas pas later leverbaar. Dit werd openlijk gecommuniceerd. Dat was heel fijn. In de tussentijd kregen wij tijdelijk andere netten.”

ComFix

 

Het sportpark van VV Jonathan is voorzien van nieuwe senioren doelen, jeugddoelen en trainingsdoelen. De jeugd- en trainingsdoelen zijn voorzien van wielen en draagbeugels, ook wel het kruiwagen model genoemd. Met het kruiwagenmodel kunnen doelen met gemak verplaatst worden op het veld. Het is zo gemakkelijk dat zelfs één persoon het doel kan verplaatsen. VV Jonathan heeft bij de doelen gekozen voor onze ComFix modellen. ComFix doelen zijn onderhoudsarm, licht in gebruik, bijzonder sterk en verlengt de levensduur van doelnetten. Lees nu in deze blog meer over de voordelen van ComFix.

 

Overweeg je ook om nieuwe doelen aan te schaffen voor het sportpark van jouw vereniging of voor thuis? Bekijk dan ons volledig assortiment voetbaldoelen. Weet je niet precies wat het geschikte doel is? We helpen graag met je keuze. Bel ons op +31 88 008 1100 of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder