De voordelen van een ComFix verplaatsbaar voetbaldoel op rij!
Geplaatst op 02/04/2021 01:21

De voordelen van een ComFix verplaatsbaar voetbaldoel op rij!

ComFix netbevestiging: wat is het?

Bij onze voetbaldoelen kun je kiezen uit verschillende soorten netbevestiging (nethaken, kunststof netstrip, gefreesde netbevestiging en ComFix netstrip). ComFix is een combinatie tussen de kunststof netstrip enerzijds en de gefreesde netbevestiging anderzijds. Bij de kunststof netstrip is in het doelprofiel een uitsparing gemaakt waar de kunststof netstrip in bevestigd wordt. Vervolgens kan het doelnet eenvoudig achter deze netstrip worden gehangen. Bij de gefreesde netbevestiging, die gebruikt wordt bij vaste doelen, wordt door middel van een frees een vorm in het aluminium gemaakt, die vergelijkbaar is met de vorm van de netstrip. Deze manier van netbevestiging zorgt ervoor dat het doelnet volledig in het doelprofiel is geïntegreerd, in tegenstelling tot de kunststof netstrip. Bij de gefreesde netbevestiging kan als optie gekozen worden voor netborging. Door het gebruik van een rubber strip of aluminium profiel zal het doelnet niet uit zichzelf losschieten uit het verplaatsbaar voetbaldoel! ComFix vormt een combinatie van deze twee soorten netbevestiging, doordat gebruik is gemaakt van een kunststof netstrip en hier een rubberen strip overheen is aangebracht. Dit leidt ertoe dat het doelnet volledig opgesloten zit en nooit meer uit zichzelf zal losschieten uit het verplaatsbaar voetbaldoel. Deze netbevestiging is uitermate geschikt wanneer het verplaatsbaar voetbaldoel intensief wordt gebruikt en de ballen het doelnet met hoge snelheid raken.

Voordeel 1: Onderhoudsarm

ComFix is een systeem dat weinig onderhoud vraagt. Het doelnet zit bij dit systeem volledig opgesloten en zal niet uit zichzelf losschieten. Hierdoor kan het doel uren achter elkaar gebruikt worden zonder dat vrijwilligers losschietende doelnetten hoeven vast te zetten. Een verplaatsbaar voetbaldoel waarbij het doelnet is bevestigd door middel van ComFix zal over het algemeen drie keer zo lang meegaan!

Voordeel 2: Licht in gebruik

Het gewicht van het ComFix systeem blijft door de gebruikte materialen laag. Een gefreesde netbevestiging zorgt weliswaar voor een bijzonder stevige doelnetopsluiting, maar de gebruikte materialen zijn zwaarder in gewicht. Hierdoor is deze manier van netbevestiging eigenlijk vooral geschikt voor vaste doelen. Voor een verplaatsbaar voetbaldoel biedt ComFix uitkomst. Door de combinatie van een kunststof netstrip en een rubberen strip is de netbevestiging oersterk, maar blijft het verplaatsbaar voetbaldoel licht in gewicht.

Voordeel 3: Geen uitstekende delen

Het derde voordeel van ComFix netbevestiging wordt gevormd door de afwerking van het geheel. De kunststof netstrip en de rubber strip die hier overheen worden aangebracht vormen een veilige constructie waar spelers zich niet kunnen blesseren aan uitstekende delen van het verplaatsbaar voetbaldoel.

Voordeel 4: Bijzonder sterk

De hiervoor al enkele keren benoemde combinatie van materialen zorgt voor een constructie waarin het doelnet volledig is opgesloten. Hierdoor kan het net niet uit zichzelf losschieten en is sprake van een oersterk systeem. Onze ComFix doelen worden niet voor niets door o.a. Ajax, Feyenoord, FC Utrecht, Heracles en Go Ahead Eagles gebruikt.

Voordeel 5: Besparing op doelnetten

Het ComFix systeem is in aanschaf prijziger dan bijvoorbeeld netbevestiging door middel van nethaken of een kunststof netstrip, maar zal uiteindelijk een besparing op doelnetten opleveren. Nethaken of een kunststof netstrip zullen bij de aanschaf van een voetbaldoel goedkoper zijn en vormen een zeer degelijke netbevestiging, maar de doelnetten zullen eerder aan vervanging toe zijn dan wanneer gebruik wordt gemaakt van ComFix.

ComFix verplaatsbaar voetbaldoel kopen?

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten verplaatsbare voetbaldoelen die wij aanbieden met een ComFix netbevestiging of twijfel je over het soort netbevestiging dat jij het beste kunt kiezen voor jouw doel? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder