Een waardige plek voor jouw sponsoren!
Geplaatst op 17/11/2022 03:15

Een waardige plek voor jouw sponsoren!

Elke vereniging heeft ze wel, sponsoren. Deze bedrijven ondersteunen de verenigingen vaak in ruil voor zichtbaarheid. Deze zichtbaarheid kan je creëren doormiddel van reclameborden langs het veld. Een sponsor verdiend een mooi systeem om in opgehangen worden, zij zorgen tenslotte voor inkomsten binnen de vereniging.

 

Met reclamebordprofielen van SKOR bied jij jouw sponsoren een waardig ophangsysteem langs de voetbalvelden. De reclamebordsystemen zijn gemaakt van aluminium en rubber ter opsluiting van een reclamebord. Deze profielen bestaan voor 80% uit gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Een duurzaam en mooi systeem voor jouw vereniging en sponsoren.

Welke reclamebordprofielen zijn er?

Bij SKOR hebben wij twee typen reclamebordprofielen. Zo hebben wij het reclamebordprofiel passend bij jouw vereniging. SKOR heeft reclamebordprofielen ongecoat bovenzijde en onderzijde. Het Reclamebordprofiel – Bovenzijde is te combineren met onze Infill Guard 200mm Hoog, Infill Guard 200mm Hoog Gecoat en Infill Guard 80mm Hoog. Dit zorgt voor een super strakke uitstraling rondom het veld. Liever geen Infill Guard? Dan heb je altijd nog de optie tot een Reclamebordprofiel – Onderzijde. Deze is voorzien van een V-opening waar het reclamebord in wordt opgesloten. De lengte van zowel de boven als onderzijde is 7,5 meter.

 

Heeft jouw vereniging een gecoat hek dan is dit te combineren met Reclamebordprofiel – Bovenzijde. Deze zijn te verkrijgen in iedere gewenste RAL-kleur. Dit geldt ook voor het Reclamebordprofiel – Onderzijde. Ook is het Reclamebordprofiel – Bovenzijde te combineren met onze kantplanken (Infill Guard). Ook deze is verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur.

 

Voor de clubs met een kleiner budget hebben wij onze Reclamebordprofielen Budget. Deze reclamebordprofielen zijn van ongecoat aluminium. De bovenzijde is voorzien van twee sleuven waar een bufferprofiel kan worden ingeschoven. De lengte van deze Reclamebordprofiel Budget – Bovenzijde is 6 meter. Het onderprofiel van het Reclamebordprofiel Budget – Onderzijde. is voorzien van een V-opening waar het reclamebord in opgesloten wordt. Ook deze heeft een lengte van 6 meter.

 

Montage reclamebordprofielen

Wij boren onze reclamebordprofielen niet in de palen van je afrastering. Deze  profielen worden bevestigd  op de palen of dubbelstaafmat. Dit geldt echter niet voor onze Reclamebordprofielen – Budget. De  uiteinden van onze reclamebordprofielen worden afgewerkt met kopplaten zonder uitstekende delen. Dit is niet van toepassing op onze Reclamebordprofiel Budget – Onderzijde. De reclamebordprofielen zijn geschikt voor plaatmateriaal van 4 tot 10mm dik en zijn snel wisselbaar.

 

Vragen?

Heb jij nog vragen over reclamebordprofielen, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder