Extra grip tijdens de wedstrijd met gripsokken van SKOR!
Geplaatst op 17/09/2020 03:28

Extra grip tijdens de wedstrijd met gripsokken van SKOR!

Wereldwijde trend

Sinds enkele jaren zie je het bij profs en ook in het amateurvoetbal komt het steeds vaker voor: spelers en speelsters die het voetbed van hun voetbalsokken afknippen om in plaats van dit voetbed gripsokken te dragen. Deze gripsokken geven je een vertrouwder gevoel in je voetbalschoen en bieden dan ook meer stevigheid dan de “gewone” voetbalsokken. Ook voor de training, waar vaak zonder scheenbeschermers kan worden getraind, zijn de gripsokken ideaal.

Kenmerken van onze gripsokken

Je vindt onze gripsokken in twee neutrale kleuren (zwart en wit) en in vier verschillende maten (32-36/37-41/42-45/46-49). De gripsokken bieden naast stevigheid ook ondersteuning om blaren te voorkomen. Door het gebruik van anti-slip noppen onder het voetbed van de gripsokken zal je voet stevig in de schoen blijven zitten en wordt wrijving voorkomen. Zo zul je niet snel last krijgen van blaren! De sok zal zich prettig om je voet vormen en daarnaast niet afglijden, doordat aan de bovenkant van de sok gebruik is gemaakt van een dikke band. De wreef is voorzien van arch support, waardoor de sok nauw om de voet zal aansluiten. Rond de hak en tenen bevat de sok speciaal materiaal dat voorkomt dat de sok dubbel gaat zitten in je schoen. Ben je op zoek naar maximale grip in je schoen, maar vind je het zonde om je voetbalsokken af te knippen? Kijk dan eens naar onze lange HOUSTON anti slip voetbalsokken! Deze voetbalsokken vormen een combinatie tussen gripsokken enerzijds en lange voetbalsokken anderzijds. De gripsokken zijn echter niet alleen geschikt voor voetbal, maar voor alle sporten met veel zijdelingse beweging. Denk hierbij aan hockey, tennis, korfbal en volleybal.

Waarom SKOR?

Ons assortiment stopt niet bij gripsokken. Je vindt op onze site tal van andere sportmaterialen, van dugouts tot teamkleding! Onze gripsokken maken deel uit van onze HOUSTON teamkleding-lijn, die o.a. bestaat uit trainingspakken, vrijetijdskleding en thermokleding. Ben je op zoek naar tape om je afgeknipte voetbalsokken te laten aansluiten op de gripsokken? Op onze site vind je ook sporttape. Onze producten worden door onszelf ontwikkeld met als uitgangspunt dat we alleen werken met de beste mensen, technieken en materialen. Onze dugouts en doelen worden daarnaast ook nog in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd! Wij werken samen met vele ambassadors, van wie wij feedback krijgen tijdens onze productontwikkeling. Zo ben jij verzekerd van het beste materiaal!

Gripsokken kopen?

Je bestelt de gripsokken eenvoudig op onze site! Heb je nog vragen over onze grip- of voetbalsokken of de andere sportmaterialen die je op onze site vindt? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder