Waarom de gemeente Enschede kiest voor dugouts en doelen van SKOR!
Geplaatst op 06/11/2020 12:22

Waarom de gemeente Enschede kiest voor dugouts en doelen van SKOR!

Waarom de gemeente Enschede kiest voor dugouts en doelen van SKOR!

De gemeente Enschede heeft voor de veldenrenovatie op sportcampus Diekman gekozen voor dugouts en voetbaldoelen van SKOR. Sportcampus Diekman ademt voetbal: het is de plek waar het voormalige Diekman-stadion stond. FC Twente is dan ook geen onbekende op de sportcampus: de FC Twente Vrouwen en verschillende jeugdteams van FC Twente werken er hun trainingen en wedstrijden af. Daarnaast is het de thuishaven van Sportclub Enschede. Wij namen een kijkje en spraken onderhoudsmedewerker Andre Evers, werkzaam voor Sportaal/Gemeente Enschede. We vertellen je in dit blog graag meer over de producten die wij plaatsten: twee dugouts, twee vaste doelen en verschillende verplaatsbare 5 x 2 meter doelen.

Exclusief gecoate dugouts

De Gemeente Enschede heeft gekozen voor twee exclusieve gecoate 7 meter dug-outs. Beide dugouts zijn voorzien van comfortabele kuipstoelen in de clubkleuren van FC Twente. De constructie is bijzonder stabiel, omdat deze dugouts volledig gelast zijn. Dit is één van de redenen waarom de Gemeente Enschede voor dit type kiest. Andre: “Wij letten er vaak op dat we materialen kiezen die vandalismebestendig en duurzaam zijn en daarnaast ook tegen een stootje kunnen”.

Vaste voetbaldoelen

Het veld werd naast dugouts ook voorzien van twee vaste voetbaldoelen. Op sportcampus Diekman wordt vanaf nu gescoord in het WK-model Swansea! Het doelnet wordt bij dit kooimodel strak getrokken door twee spanpalen, wat zorgt voor de vierkante vorm van het doel. Meerdere BVO’s maken gebruik van dit Swansea-model. De netbevestiging is bij dit model geïntegreerd in het aluminium van de doelpalen, hetgeen een stijlvolle uitstraling oplevert. Door het doelnet af te werken met netborging wordt voorkomen dat het net uit de netbevestiging schiet. Daarnaast is het doel voorzien van een opklapbare netbeugel, hierover lees je hieronder meer.

Innovatieve ComFix netbeugel

De volledig gelaste opklapbare ComFix netbeugel is een innovatieve wijze van afwerking van het vaste doel. Bij de ComFix netbeugel wordt het doelnet achter een kunststof netstrip gehangen en wordt hier vervolgens een rubberen strip overheen aangebracht. Dit voorkomt dat het doelnet zomaar losschiet! De ComFix netbeugel zorgt naast een stijlvolle afwerking voor veiligheid. Andre: “We hebben gekozen voor de ComFix netbeugel omdat het een mooie afwerking is en deze beugel geen uitstekende scherpe delen heeft. De netbeugel is glad, dit maakt voor de spelers dat het veilig is. Ook zitten de netten met een rubberen strip vast. Hierdoor komt het net niet los”.

Dugout of voetbaldoel aanschaffen?

Benieuwd naar het resultaat op sportcampus Diekman? Bekijk de video die we opnamen in Enschede hier. Wil je weten wat wij voor jou of jouw club kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten. Mail naar info@skor.nl of bel naar +31 88 008 1100. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder