Hoe een testset voetballen Haarlem-Kennemerland fan maakte van SKOR!
Geplaatst op 14/12/2020 02:15

Hoe een testset voetballen Haarlem-Kennemerland fan maakte van SKOR!

Hoe een testset ballen Haarlem-Kennemerland fan maakte van SKOR!

Haarlem-Kennemerland is een voetbalclub uit Noord-Holland die in aanraking kwam met de testset ballen van SKOR. Hierna raakte de club overtuigd en switchte een groot gedeelte van de club naar SKOR-ballen! We namen een kijkje in Haarlem en spraken met Daan Schoonderwoerd, trainer van de JO19-1. We vertellen je in dit blog graag meer over onze collectie voetballen en de mogelijkheid om een testset aan te vragen!

Test had tijd nodig

Daan was bij de eerste indruk niet direct overtuigd: “De eerste keer vond ik het eigenlijk niets”. Bij Haarlem-Kennemerland was hij andere ballen gewend die naar zijn mening redelijk hard waren. Het enthousiasme nam echter toe naarmate het aantal trainingen vorderde. Haarlem-Kennemerland mocht de ballen 6 weken testen. Daan: “Toen werd het eigenlijk met de week steeds enthousiaster, zowel ik als de spelers”. Haarlem-Kennemerland besloot vervolgens SKOR voetballen aan te schaffen voor de O13-1, O14-1, O15-1, O17-1 en O19-1 teams.

Gewicht en duurzaamheid

Daan heeft het idee dat de ballen langer meegaan dan de vorige voetballen die Haarlem-Kennemerland gebruikte. “We zijn nu een jaar aan het trainen met dezelfde zak en ik heb eigenlijk nog niets hoeven weggooien”. Daan refereert vervolgens nog aan zijn eerdere opmerking over het gewicht van de SKOR-ballen en vergelijkt de ballen met andere merken: “Als je ze op de weegschaal legt, zijn de ballen even zwaar. Door die kussentjes heb je wel meer het idee dat je wat meer grip of gevoel in je schot kan leggen. En ze zien er natuurlijk leuker uit!”.

Testset aanvragen?

Ben je na het lezen van dit blog benieuwd geworden naar onze voetballen? Neem een kijkje bij onze collectie. Wil jouw club onze ballen gratis en vrijblijvend 2 maanden testen? Neem dan contact met ons op! Dit doe je door het aanvraagformulier in te vullen op onze site. Heb je andere vragen? Mail ons dan op info@skor.nl of bel naar +31 88 008 1100. Onze specialisten helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder