Hoe onderhoud je een dugout?
Geplaatst op 26/02/2021 12:08

Hoe onderhoud je een dugout?

Hoe onderhoud je een dugout?

Het goed onderhouden van de dugouts op het sportcomplex van jouw vereniging is erg belangrijk: het zorgt ervoor dat de dugouts er netjes uitzien, de levensduur dugouts vergroot wordt en de personen die in de dugouts plaatsnemen veilig kunnen zitten. Het is dan ook verstandig om het materiaal op jouw sportcomplex regelmatig te controleren en te onderhouden. In dit blog vertellen we je meer over het belang van het onderhouden van je dugout en geven we drie tips.

Montage

Het onderhoud van de dugout begint met de montage. Onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo en door onze monteurs geïnstalleerd op de door jouw gewenste plek. De dugouts worden gemonteerd door middel van grondbuizen die de grond in worden getrild. Deze unieke manier van verankering zorgt ervoor dat de dugout stevig wordt gemonteerd. Nadat de dugout is geplaatst en jouw vereniging er gebruik van gaat maken, is het belangrijk om als club regelmatig te kijken naar de staat van de dugout en, wanneer nodig, onderhoud te verrichten.

Onderhoud dugout en veiligheid

Wanneer een dugout niet goed onderhouden wordt, kan dit leiden tot vervelende ongelukken. Het is dan ook belangrijk dat de sporters van jouw vereniging kunnen vertrouwen op een veilige dugout. Wanneer wordt nagelaten onderhoud te verrichten aan de dugout en als gevolg hiervan een ongeluk ontstaat, kan het zelfs zijn dat iemand hiervoor aansprakelijk wordt gehouden. Zie ook de informatiepagina over veiligheid, waar wij meer vertellen over het belang van een veilig sportcomplex en waar je een checklist vindt om te bepalen wat de stand van zaken is op jouw complex!

3 tips voor onderhoud dugout

Graag geven we je de volgende drie tips die bijdragen aan een veilige sportomgeving en langere levensduur dugout: Stem af wie binnen jouw club zorg draagt voor het onderhoud van o.a. dugouts en hiervoor aanspreekpunt is. Controleer regelmatig of alle materialen op jouw complex compleet zijn en verricht waar nodig onderhoud. Neem bij twijfel contact op met je club en/of leverancier. Is je huidige dugout aan vervanging toe? Wij bieden dugouts aan in vele soorten en maten, waarmee je club de komende jaren weer vooruit kan! Je vindt bij ons naast complete dugouts ook verschillende dugouts toebehoren waarmee jij je SKOR dugout weer compleet maakt! Je vindt bij ons o.a. losse zijplaten en losse tribunestoelen. Ben je op zoek naar andere toebehoren die je niet op onze site vindt? Neem dan contact met ons op, er is van alles mogelijk!

Dugout of dugouts toebehoren kopen?

Ben je benieuwd naar de verschillende dugouts en dugouts toebehoren die we aanbieden? Neem dan een kijkje op rest van onze site. Heb je nog vragen over de verschillende producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder