Let's play panna
Geplaatst op 16/04/2019 11:37

Let's play panna

De Toekomst

Sportcomplex De Toekomst is hét trainingscomplex van AFC Ajax. De hoofdselectie traint er, maar het is ook de thuisbasis van Jong Ajax, Ajax Vrouwen en Ajax Zaterdag 1. Al jarenlang is SKOR (voorheen ERMA Sport) hoofdleverancier waar het gaat om sportveldinrichting op De Toekomst. Op het hoofdveld en de trainingsvelden wordt gespeeld met de vaste en verplaatsbare doelen en dug-outs van SKOR. En die knalrode tribune langs het hoofdveld? Yes, ook die maakten en plaatsten wij. Hoe tof was het dat Ajax ons onlangs opnieuw benaderde voor het leveren en monteren van twee pannavelden en drie boardingvelden op het sportpark!

Vakwerk

Zo’n gave klus laten we natuurlijk niet lopen. Lassen, poedercoaten in Ajax rood-wit, assembleren, monteren; als specialist in hardware voor voetbalvelden is het fabriceren van voetbalkooien voor ons zeker niet nieuw. Dit neemt niet weg dat het elke keer een flinke klus is waar heel wat vakwerk en zweetdruppels in gaan zitten. Maar oordeel zelf, het resultaat is weer te gek. Naast de twee pannakooien legden we drie complete boardingvelden aan. Eén met aluminium voetbaldoelen en baskets, de tweede voor een potje straatvoetbal of voetvolley. Het derde boardingveld is voorzien van zand, voor een zomers partijtje beachvoetbal. De pannavelden zijn vrij toegankelijk voor iedereen – van buurtkinderen tot bezoekers en natuurlijk de eigen spelers van Ajax. SKOR wenst iedereen op De Toekomst veel sportplezier!

Wil jij ook SKOR pannakooien of boardingvelden op jullie sportaccommodatie? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder