Must see: de nieuwe collectie keepershandschoenen!
Geplaatst op 28/09/2020 11:05

Must see: de nieuwe collectie keepershandschoenen!

Even voorstellen: onze nieuwe collectie keepershandschoenen!

Wanneer het seizoen ten einde is, zijn er altijd spelers die de club verlaten en komen er nieuwe spelers in hun plaats. Inmiddels is het seizoen 2019-2020 voorbij en heeft SKOR de nieuwe collectie keepershandschoenen voor het seizoen 2020-2021 gereed! Op dit moment vind je op onze site de pre-order van de nieuwe handschoenen in verschillende kleuren en pasvormen. In dit blog vertellen we je graag meer over onze nieuwe “spelers”!

Kleuren keepershandschoenen

Onze nieuwe collectie keepershandschoenen is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zwart (Saint Black), wit (Saint White), blauw (Saint Blue), geel (Saint Yellow) en rood (Saint Red). Daarnaast vind je in de nieuwe collectie de Amadeo (2019-2020) terug met een nóg betere latex. Met de zwarte en witte Saint handschoenen ben je verzekerd van een klassieke uitstraling. Een frisse uitstraling vind je bij het blauwe model. Ga je voor felle handschoenen? Dan zijn de gele en rode keepershandschoenen de aangewezen keuze! De Amadeo is bij uitstek geschikt voor de jeugdkeeper!

Pasvormen van de nieuwe keepershandschoenen

Net als de collectie 2019-2020 heeft ook de collectie 2020-2021 modellen met een negative cut, rollfinger cut en hybrid cut. De nieuwe collectie bevat daarnaast ook een nieuwe pasvorm: flat cut. De Saint Black en Saint White zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen en de andere drie kleuren hebben ieder hun eigen pasvorm. Welke pasvorm past bij jou?

Negative cut

Bij een negative cut is de naad rondom de vingers naar binnen gestikt (in tegenstelling tot de andere pasvormen). Bij een handschoen met een negative cut zal de naad vanwege de manier van stikken wel te voelen zijn bij je vingertop. Dit wordt soms als minder prettig ervaren. Doordat de naad naar binnen is gestikt zit de handschoen strak om je handen. Dit geeft een natuurlijk gevoel en wordt als groot voordeel ervaren van handschoenen met een negative cut. In de nieuwe collectie zijn de Amadeo, Saint White, Saint Black en Saint Yellow verkrijgbaar in een negative cut.

Rollfinger cut

Bij een rollfinger cut is de latex om de vingers gerold. Hierdoor staan de vingers als het ware “bol”. De rollfinger cut biedt een maximaal vangoppervlak en geeft daarmee een erg stevig gevoel! In de nieuwe collectie zijn de Saint White, Saint Black en Saint Red verkrijgbaar in een rollfinger cut.

Hybrid cut

Een hybrid cut heeft bij veel merken een andere betekenis. Bij SKOR heeft een keepershandschoen met hybrid cut een pasvorm waarbij de wijsvinger en pink een rollfinger cut hebben. Bij de middel- en ringvinger heeft het bovenste vingerkootje een rollfinger cut en loopt dit bij de onderste twee vingerkootjes over in een flat cut. De hybrid cut combineert dus twee pasvormen met elkaar! In de nieuwe collectie heeft de Saint Blue een hybrid cut. Dit model is vergelijkbaar met de Banks uit de 2019-2020 collectie.

Flat cut

Ten slotte heb je bij de nieuwe collectie ook de keuze uit een flat cut. De eerste modellen keepershandschoenen hadden vroeger vaak deze pasvorm. Een flat cut is uitermate geschikt wanneer je brede vingers hebt, nu de naad (in tegenstelling tot een negative cut) aan de buitenkant van de vinger zit. De handschoen biedt daarnaast een groot vangoppervlak. Uitermate geschikt voor de traditionele keeper! In de nieuwe collectie is de Saint White verkrijgbaar in een flat cut.

Grip van de keepershandschoenen

De nieuwe collectie keepershandschoenen is uitgerust met Ultra Pro Grip Latex. Deze zachte Duitse latex is het beste materiaal dat op dit moment verkrijgbaar is en garandeert dan ook een uitmuntende grip. De latex loopt bij onze nieuwe collectie Saint over op de backhand. Bovendien hebben de modellen een wrapped thumb. Dit houdt in dat het latex over de duim heen is gerold. Hierdoor hebben al je vijf vingers een fantastische feeling met de bal!

Elastische bandage

Het is belangrijk dat je je keepershandschoenen strak kunt afsluiten. Doordat bij de nieuwe collectie gebruik is gemaakt van een elastische bandage kun je de bandage op wens afsluiten. Het uiteinde van de bandage is van siliconen gemaakt. Hierdoor voorkom je dat het latex van de duim en wijsvinger beschadigt bij het uittrekken van de keepershandschoenen.

Backhand van de keepershandschoen

Voor de backhand is gebruik gemaakt van brethaprene. Dit materiaal laat de backhand aanvoelen als een tweede huid! De Ultra Pro Grip Latex in combinatie met de brethaprene backhand zorgt voor demping en bescherming van de vingers enerzijds en een natuurlijk en comfortabel gevoel anderzijds!

Silicon strips in de keepershandschoenen

Aan de binnenkant van de handschoenen zijn silicon strips aangebracht. Deze strips zorgen ervoor dat je hand perfect in de handschoen zit en niet gaat glijden wanneer je onder natte weersomstandigheden speelt of wanneer je aan het zweten bent!

Nieuwe collectie keepershandschoenen kopen?

De nieuwe Saint modellen kosten 85,00 euro en zijn vanaf begin augustus leverbaar. Wanneer je voor 31 juli een pre-order plaatst ben je als eerste verzekerd van het beste materiaal voor het nieuwe seizoen! Bovendien ontvang je dan gratis een luxe keepershandschoenentas die ruimte biedt aan twee paar keepershandschoenen. Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? Neem dan een kijkje bij onze keepershandschoenen! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder