Referentieproject: gerecyclede kunstgrasbanken in dugouts bij S.V. De Meer!
Geplaatst op 24/12/2020 02:16

Referentieproject: gerecyclede kunstgrasbanken in dugouts bij S.V. De Meer!

S.V. De Meer

Vanaf nu zitten de wissels op Sportpark Drieburg comfortabel in SKOR dugouts. Enige tijd geleden voorzagen wij één van de kunstgrasvelden van de Amsterdamse club namelijk van twee van onze dugouts met gerecyclede kunstgrasbanken, in opdracht van Antea Group Capelle aan den IJssel!

 

Gerecyclede kunstgrasbanken

S.V. De Meer koos voor twee dugouts met een zitgelegenheid bestaande uit gerecyclede kunstgrasbanken. De zitgelegenheid bestaat bij zo’n dugout uit vier planken: twee planken als zitvlak en twee planken als rugleuning. Kunstgrasbanken vormen een alternatief voor hout en vormen de meest duurzame oplossing bij de verschillende zitgelegenheden. Door het gebruik van gewapend materiaal zijn de kunstgrasbanken ten opzichte van de andere zitgelegenheden relatief zwaar. De kunstgrasbanken bestaan echter uit 100% gerecycled materiaal en vormen hierdoor de meest milieubewuste keuze.

 

Andere mogelijkheden wat betreft zitgelegenheid

Wat betreft de zitgelegenheid van onze dugouts zijn er drie opties: een bank, kuipstoelen of racestoelen. Hierbij worden bij amateurverenigingen vaak gebruik gemaakt van dugouts met bank of kuipstoelen. Racestoelen vind je vooral langs de velden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Kies je voor de zitgelegenheid “bank”, dan heb je naast de gerecyclede kunstgrasbanken de keuze uit vuren banken en meranti banken. De vuren banken vormen een prijsbewuste keuze en zijn door het gebruikte materiaal licht in gewicht. Deze zitgelegenheid heeft echter een minder luxe uitstraling dan de andere twee mogelijkheden. Meranti banken vormen een duurzame keuze in combinatie met een luxe uitstraling, maar zullen minder lang mee gaan dan kunstgras banken.

 

Fabriek Almelo

Al onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo, waar we met de beste mensen en materialen werken. Op onze site vind je een ruim assortiment dugouts, waarbij de zitgelegenheid slechts één van de mogelijkheden vormt. Naast de zitgelegenheid kun je bij de keuze voor de dugout naar jouw wens rekening houden met vorm, afmeting en afwerking (coating van de dugout). Doordat we onze dugouts zelf produceren kunnen we, indien gewenst, ook een op maat gemaakte dugout afleveren. Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact met ons op! Onze dugouts worden door onze ervaren monteurs afgeleverd en gemonteerd op de door jouw gewenste locatie!

 

Vragen over gerecyclede kunstgrasbanken?

Neem voor ons ruime assortiment dugouts een kijkje op onze site. Heb je nog vragen over onze gerecyclede kunstgrasbanken of de andere mogelijkheden bij de dugouts die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder