Referentieproject: montage Infill Guard bij SV TOGB!
Geplaatst op 30/06/2020 01:05

Referentieproject: montage Infill Guard bij SV TOGB!

Inmiddels hebben we al veel voetbalvelden in Nederland en België voorzien van Infill Guard: de kantplank die infill binnen de omheining houdt. Ieder veld is anders en hierdoor zijn onze monteurs inmiddels al heel wat verschillende situaties tegengekomen! Zo ook bij SV TOGB. De verharding rondom het kunstgrasveld van TOGB bestaat uit noppenbeton en hierdoor is het rubber van onze Infill Guard extra hard nodig om Infill binnen het veld te houden. Het rubber vangt de ongelijkheid in het straatwerk in zijn geheel op. Het resultaat? Een kantplank met een fraaie uitstraling die zijn werk doet!

 

Infill Guard TOGB (1)

Infill Guard TOGB (2)

Infill Guard TOGB (3)

Flexibele en circulaire kantplank

De SKOR Infill Guard is voor 100% circulair en is te combineren met bestaande reclamebordsystemen. Deze kantplank bestaat voor minimaal 80% uit gerecycled aluminium. Dit scheelt 95% energie ten opzichte van het maken van nieuw aluminium. Het nieuwe aluminium voegen we toe om het materiaal zuiver te maken en stabiel te houden. Daarnaast is het rubber vrij van PAK’s. Wanneer gewenst, nemen wij het systeem weer in en nemen we de verantwoordelijkheid over de producten en het recycleproces. Infill Guard is geschikt voor alle soorten hekwerken en is daarnaast verkrijgbaar in 200mm en 80mm!

Voordelen van Infill Guard

  • 100% circulair
  • Cradle to cradle: wij kunnen van Infill Guard nieuwe doelen en dug-outs maken
  • Vervaardigd uit minimaal 80% gerecycled aluminium
  • 95% energiebesparing bij productie ten opzichte van nieuw aluminium
  • Het rubber bevat geen giftige stoffen zoals PAK’s
  • Te combineren met bestaande reclamebordsystemen tot 1 meter hoogte
  • Wanneer gewenst, nemen wij het systeem weer in
  • Wij nemen de verantwoordelijkheid over de producten en het recycleproces
  • 20 jaar garantie


Meer informatie over Infill Guard?

Wil je meer weten over onze Infill Guard of over de verschillende varianten die wij kunnen bieden? Of het nu om een recht of rond hekwerk gaat en of het veld rondom voorzien is van tegelverharding, noppenbeton of een normale traditionele stelconplaat: neem contact op met een van onze specialisten. Bel +31 88 008 1100 of stuur een mail naar info@skor.nl. Wij vertellen je graag meer!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder