SV Juliana’31 eerste club in teamkleding van SKOR!
Geplaatst op 29/10/2020 03:30

SV Juliana’31 eerste club in teamkleding van SKOR!

SV Juliana’31

Zondag 2 augustus was een bijzondere dag voor SV Juliana’31 en SKOR. Op deze dag stond namelijk de eerste oefenwedstrijd op het programma van het eerste elftal van de club. Om 11.00 uur werd op Sportpark Broeklanden afgetrapt tegen de amateurs van s.c. NEC. Dit was naast de fysieke aftrap van het seizoen 2020-2021 ook de symbolische aftrap van de samenwerking tussen SV Juliana’31 en SKOR. De aankomende vier jaar zal de gehele Maldense vereniging namelijk te bewonderen zijn in teamkleding van SKOR!

Samenwerking

Het begin van de samenwerking tussen SV Juliana’31 en SKOR startte met de inzending van een demo tenue. Voorzitster Carla Goossens: “Van de vier inzendingen sprong SKOR er met kop en schouders bovenuit. Allereerst de presentatie, maar daarnaast ook het design en de kwaliteit van het shirt”. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de in 1931 opgerichte club dat de gehele vereniging in teamkleding van hetzelfde merk speelt. Van de pupillen tot de Old Stars: op de velden van Sportpark Broeklanden tref je vanaf nu de rood-gele strepen aan op kleding van SKOR! Patrick Bronstijn, verantwoordelijk voor de Facilitaire Zaken binnen de club, benoemt daarnaast het unieke karakter van het tenue: “Ik denk niet dat er nog ergens een soortgelijk item op de velden rond zal gaan lopen, omdat we veel persoonlijke inbreng hebben gehad op het ontwerp”.

Onze teamkleding

Sinds deze zomer vind je bij ons teamkleding voor jezelf, je team of je gehele vereniging! Onze HOUSTON-teamkleding bevat alle kleding die je nodig hebt voor een training, wedstrijd of casual gebruik. De lijn bestaat uit voetbalbroeken, sportsokken, trainingspakken, coachjassen, vrijetijdskleding en thermokleding. Doordat we samenwerken met vele ambassadors, kunnen wij de wensen die op het veld bestaan verwerken in de producten die jij uiteindelijk ontvangt! Naast kleding vind je ook verschillende sporttassen terug in de HOUSTON-lijn. De teamkleding is leverbaar in vele kleuren en kan worden gepersonaliseerd met nummer en clublogo.

Vragen over onze teamkleding?

Neem voor ons assortiment teamkleding een kijkje op de rest van onze site. Ben je benieuwd naar de beelden van de dag? Wij waren aanwezig tijdens de wedstrijd en maakten een video! Heb je nog vragen over onze HOUSTON-lijn of wil je meer weten over een samenwerking? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder