Tribunestoel, stadionstoel en business seat. Wat is het verschil en wat zijn de specifieke eigenschappen?
Geplaatst op 04/02/2022 09:25

Tribunestoel, stadionstoel en business seat. Wat is het verschil en wat zijn de specifieke eigenschappen?

Tribunestoelen

Hiermee worden de kunststof (plastic) stoelen bedoeld. Dit zijn de reguliere zitplaatsen voor supporters die naar het stadion komen. Tribunestoeltjes zijn in verschillende types te verkrijgen. Zo zijn er stoelen met een rugleuning, zonder rugleuning en opklapbaar. Ook zijn de tribunestoelen verkrijgbaar in verschillende dieptes. Het verschilt namelijk per stadion hoeveel ruimte er is om een stoel te plaatsen ten opzichte van de stoel ervoor.

Kies je voor een te diepte stoel, dan kan de beenruimte beperkt worden. Laat je hierover altijd informeren. Tribunestoeljes zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Standaard zijn dat 8 kleuren en die hebben we ook op voorraad bij SKOR. Als je een andere kleur wilt dan de standaard tribunestoel, dan kun je een eigen kleur kiezen. Voorwaarde is dan dat je meer dan 500 stoelen afneemt en je moet rekening houden met een lange levertijd.

Stadionstoelen

Dit zijn de wat luxere stoelen en vaak zijn deze uitgevoerd met (kunst) leder, maar ze zijn ook verkrijgbaar in kunststof. Stadion stoelen worden ook wel business seats genoemd. Meestal worden stadionstoelen geplaatst op delen van de tribune waar businessclub leden plaatsnemen. Stadionstoelen zijn verkrijgbaar in veel soorten van luxe tot heel luxe. Desgewenst zijn ze uit te voeren met verschillende opties zoals logo’s in het leder geborduurd, gestoffeerde zijpanelen, stoelen voorzien van nummering, maar ook armleuningen en bekerhouders. Ook is het mogelijk om sommige stadionstoelen aan de kopse kant van het tribune element te monteren in plaatsen van op de vloer. Schoonmaken is op die manier een koud kunstje.

Je ziet het wel, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. We kijken vaak naar het budget dat beschikbaar is om een drietal stoelen te selecteren. Daarnaast kijken we naar de ruimte die beschikbaar is waar de stadionstoelen geplaatst moeten worden. Het kan best zijn dat er voldoende budget is, maar dat er niet voor de meest luxe stoel gekozen wordt, omdat deze te groot is om te plaatsen. Er blijft dan geen loopruimte over.

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact. We helpen je graag!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder