Voetbaldoeltjes voor thuis

Voetbaldoeltjes voor thuis

Ben je op zoek naar een voetbaldoeltje dat je eenvoudig in de tuin of op straat kunt gebruiken? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Voetbaldoeltjes voor thuis

Kun je geen genoeg krijgen van voetbal en ben je zelfs na de training nog niet moe? Met de voetbaldoeltjes die je op deze pagina vindt kun je op ieder moment van de dag zelf oefenen met het schieten op de goal of partijtje spelen met je vriendjes! De doeltjes zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken in je tuin of op de straat. Ze zijn dan ook eenvoudig te verplaatsen en mee te nemen. Zo kun je voetballen waar en wanneer je maar wilt!

Verschillende modellen

Je vindt op deze pagina voetbaldoeltjes in verschillende vormen en in verschillende afmetingen. De voetbaldoeltjes hebben gemeen dat ze allemaal zijn gemaakt van kunststof. Doordat gebruik is gemaakt van dit lichte materiaal kun je de voetbaldoeltjes eenvoudig optillen en verplaatsen! Je kunt kiezen uit drie verschillende breedte-afmetingen: 1,00 meter, 1,20 meter of 1,80 meter. De voetbaldoeltjes worden geleverd in een set van 2 stuks, zodat je ook partijtje kunt spelen. Het voetbaldoeltje van 1,00 meter heeft een halfronde vorm en de andere voetbaldoeltjes hebben een vierkante of rechthoekige vorm. Twee voetbaldoeltjes zijn daarnaast opvouwbaar en worden inclusief luxe draagtas geleverd. De andere twee voetbaldoeltjes zijn niet opvouwbaar, maar zijn hierdoor wel extra stevig!

Compleet assortiment voetbaldoelen

Ben je op zoek naar voetbaldoeltjes die gemaakt zijn van andere materialen of zoek je voetbaldoelen in een grotere afmeting? Naast de voetbaldoeltjes die je op deze pagina ziet, bieden we ook straatsport doelen en voetbaldoelen die geschikt zijn voor op het veld aan. Bij deze voetbaldoelen voor op het veld heb je een ruime keuze aan afmetingen: van 1,2x0,8 meter tot 7,32x2,44 meter. Deze voetbaldoelen zijn van aluminium gemaakt en daarmee erg stevig, maar gemakkelijk te verplaatsen. Ideaal wanneer je een grote tuin hebt waarin je vaak voetbalt!

Straatsport doel kopen?

Hopelijk slaag je op deze pagina in je zoektocht naar een voetbaldoeltje voor in je tuin of op straat! Ben je benieuwd naar ons gehele voetbal assortiment? Neem dan ook eens een kijkje op deze pagina. Twijfel je welk voetbaldoel je het beste kunt kiezen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl