SKOR levert volledige zaalinhoud bij HC Zwolle!
Geplaatst op 10/11/2022 04:01

SKOR levert volledige zaalinhoud bij HC Zwolle!

Met 1600 leden is hockeyclub Zwolle een toonaangevende club in oost-Nederland. De Zwolse club heeft sinds kort een hockeydome. HC Zwolle was daarom opzoek naar een leverancier die alle indoor materialen kon leveren. Kartrekker van het project Edwin Peterman was op zoek naar één partij die de complete inrichting kon aanbieden voor de hockeydome in Zwolle. Via SKOR vond de hockeyclub een perfecte partner.

 

De blaashal is sinds oktober te bewonderen in de hoofdstad van Overijssel. Edwin Peterman is dan ook enorm trots op wat de club uit Zwolle heeft neergezet. In de hockeydome zijn twee speelvelden te vinden. Voor trainingen kan men een veld bijdraaien doormiddel van verplaatsbare zaalbalken. Hierdoor heeft men voor de trainingen drie velden.

Wat is er geleverd?

Hockeybalken

Om de velden af te kaderen zijn er hockeybalken geleverd. Zonder deze balken is het lastig om zaalhockey te spelen. Deze balken zorgen voor optimaal zaalhockeyplezier.

Hockeydoelen

De hockeydome is een multifunctionele sportaccommodatie, zo verteld Peterman. Zo kunnen scholen gebruik maken van de accommodatie. Ook is het mogelijk om in de VDK hockeydome zaalvoetbal en handbal te spelen. Dit komt mede doordat HC Zwolle heeft gekozen voor multifunctionele zaalhockeydoelen.

Trainingsmaterialen

Naast alle hardware in de zaal zijn er ook meerdere trainingsmaterialen geleverd in de hockeydome. Zo is de blaashal voorzien van markeerschijven anti-slip voor optimaal trainingsresultaat. Naast deze schijven zijn er ook twee hockeytouwen afgeleverd die men zowel in de zaal als op het veld kan uitrollen.

Scorebord

Wat is een wedstrijd zonder score? Daarom heeft HC Zwolle gekozen voor digitale scoreborden van SKOR. Deze zijn makkelijk te bedienen voor alle vrijwilligers in de hockeydome. Ook zijn de scoreborden voorzien van zoemers om een duidelijk eindsignaal te verkondigen.

Zaalhockey spelen? Wanneer doe je dat?

Zaalhockey is vooral populair in de winter. Deze manier van hockey speelt men voornamelijk in de winterstop. Hiervoor zijn de regels wel wat anders dan bij het veldhockey. Zo speel je 6 tegen 6 en speel je twee helften van 20 minuten. Ook zijn de goals kleiner, een zaalhockeydoel is 3 x 2 mtr terwijl bij veldhockey 3,66 x 2,14 mtr de afmetingen zijn. Het veld is ook kleiner, dit zorgt voor een snel en dynamisch spel.

Op zoek naar zaalhockeyartikelen?

Geen hockeydome maar wel een sporthal? De materialen die in de hockeydome liggen zijn natuurlijk ook geschikt voor een sporthal. Vragen over zaalmaterialen? Neem contact met ons op! +31880081100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder