Waarom Robur et Velocitas kiest voor verplaatsbare doelen van SKOR!
Geplaatst op 18/12/2020 08:52

Waarom Robur et Velocitas kiest voor verplaatsbare doelen van SKOR!

Waarom Robur et Velocitas kiest voor verplaatsbare doelen van SKOR!

Robur et Velocitas is een voetbalclub uit Apeldoorn. Wij zijn al jaren leverancier voor voetbaldoelen in verschillende soorten en afmetingen en namen een kijkje bij de oudste club van Gelderland. We spraken met Jan Ditzel, de accommodatiebeheerder van sportpark Kerschoten. In dit blog vertelt Jan Ditzel waarom Robur et Velocitas kiest voor de verplaatsbare doelen van SKOR.

 

Het gebruik van verplaatsbare doelen

Binnen ons assortiment hebben clubs de keuze uit verschillende afmetingen verplaatsbare doelen. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit “gewone” verplaatsbare doelen en kruiwagendoelen. Bij Robur maken ze van meerdere afmetingen gebruik. “Met name de 5x2 en 3x1 doelen zijn fantastisch, die hebben prachtige mooie strips om die netten aan op te hangen”. Wil je het voetbaldoel alleen kunnen verplaatsen? Dan kunnen onze kruiwagendoelen een goede optie zijn. Ook dit type verplaatsbare doel vind je terug op sportpark Kerschoten. Deze doelen hebben aan de ene korte zijde van het doel een beugel waaraan het doel vastgepakt kan worden en aan de andere korte zijde twee transportwielen. Hierdoor kan het doel op eenvoudige wijze door één volwassene verplaatst worden. Jan Ditzel: “We hebben onder diverse doeltjes kruiwagenwieltjes. Dit maakt het voor de jeugd nog makkelijker om de doeltjes op de plek te zetten. Het voorkomt dat ze met de doelen gooien en voorkomt ook dat we schade aan het speelveld krijgen”.

 

Waarom kiest Robur voor producten van SKOR?

Robur et Velocitas is al heel wat jaren een gewaardeerde klant van ons! Wij vroegen Jan waarom onze doelen goed bevallen. Jan wijst op de kwaliteit van de doelen: “De kwaliteit van de doelen is natuurlijk heel erg belangrijk. Jullie hebben allemaal gelaste doelen. Daar ben ik een groot voorstander van”. Ook over de duurzaamheid van de doelen is de accommodatiebeheerder tevreden: “Voor een vereniging is duurzaamheid natuurlijk belangrijk. De doeltjes van SKOR zijn van een dermate kwaliteit dat die wel een paar jaar meegaan. Onze jeugd is er in ieder geval heel erg wijs mee”.

 

Verplaatsbaar voetbaldoel aanschaffen?

Ben je benieuwd naar ons assortiment verplaatsbare voetbaldoelen? Neem een kijkje bij onze doelen. Wil je een verplaatsbaar doel met speciaal op maat gemaakte afmetingen? Geen probleem: onze doelen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo, dus er is van alles mogelijk! Neem contact op met één van onze specialisten: mail naar info@skor.nl of bel naar +31 88 008 1100. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder