Waarom Sportclub Martinus kiest voor de ballen van SKOR!
Geplaatst op 30/12/2020 12:20

Waarom Sportclub Martinus kiest voor de ballen van SKOR!

Waarom Sportclub Martinus kiest voor de ballen van SKOR!

Sportclub Martinus is een amateurvoetbalvereniging uit Amstelveen, die gebruik maakt van onze voetballen. We namen een kijkje bij de in 1919 opgerichte vereniging en spraken met Hein Helle, die al lang aan de club is verbonden. Na drie jaar jeugdtrainer te zijn geweest, volgde Hein de afzwaaiende materiaalman op. Inmiddels is Hein al zo’n zeven jaar verantwoordelijk voor het materiaalbeheer bij Sportclub Martinus. Hij vertelt over de SKOR ballen die de club gebruikt en deelt zijn ervaringen met ons!

 

Aanschaf van SKOR voetballen

Inmiddels zijn er in de materiaalruimte van Sportclub Martinus meerdere karren met voetballen van SKOR te vinden. Hoe Hein bij SKOR uitkwam? “Als ik nieuw trainingsmateriaal moet aanschaffen voor de club, let ik op de prijs-kwaliteitverhouding en ik hou erg van innovatie, dus ik sta open voor nieuwe materialen”. De voetbalclub was al bekend met de voetbaldoelen van SKOR, dus de collectie voetballen was snel gevonden. De eerste indruk was goed: “Toen ik de eerste keer de nieuwe ballen van SKOR zag, had ik daar al wel een prettig gevoel bij”, vertelt Hein.

 

Ervaringen

Sportclub Martinus heeft inmiddels een geruime tijd met onze voetballen gespeeld. De voetballen van SKOR worden voornamelijk gebruikt door de pupillen en zondagselectie, maar ook andere teams maken steeds vaker gebruik van de ballen. Hein: “Het is nu zelfs zo dat de trainers die erg graag vasthielden aan onze oude balmerken, de SKOR-karren pakken”. In de ogen van de materiaalbeheerder vormen de SKOR ballen een kruising tussen een kunstgrasbal en de traditionele grasbal en komen bovendien comfort en duurzaamheid samen. Hein is wel realistisch: “Natuurlijk hebben we ook nieuwe ballen nodig en gaan ook SKOR ballen wel eens een keer stuk, maar over het algemeen zijn onze ervaringen over het eerste jaar erg goed”.

 

Ook spelen met de ballen van SKOR?

Ben je benieuwd naar onze collectie voetballen? Bekijk dan ons assortiment. Wil jouw club onze ballen gratis en vrijblijvend 2 maanden testen? Neem dan contact met ons op! Dit doe je door het aanvraagformulier in te vullen op onze site. Heb je andere vragen? Mail ons dan op info@skor.nl of bel naar +31 88 008 1100. Onze specialisten helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder