Welke soorten pannakooien biedt SKOR aan?
Geplaatst op 22/01/2021 11:26

Welke soorten pannakooien biedt SKOR aan?

Verschillende soorten pannakooien

Ben je op zoek naar een pannakooi voor op het schoolplein of in de speeltuin van je woonwijk of gemeente? Dan ben je bij SKOR aan het juiste adres! Wij bieden verschillende pannakooien aan. Hieronder zetten we de verschillende soorten doelen op een rij. 

Pannakooien voor op het schoolplein of in de woonwijk

Naast straatsport doelen biedt SKOR vier modellen pannakooien aan:

 • Pannakooi Ibiza
  Deze pannakooi bestaat uit een set van twee wanden. Elke wand is 8 meter breed en op het hoogste punt 2,5 meter hoog (in overleg te wijzigen). In beide wanden is een 3x2 meter voetbaldoel verwerkt. Door het gebruik van verzinkt staal zal de kooi niet roesten! Poedercoating is optioneel ook mogelijk in elke gewenste RAL kleur. Passend bij jouw club bijvoorbeeld! Of die van je gemeente. Door het ontbreken van de zijwanden kan de afmeting van het veld naar wens worden afgesteld.

 • Pannakooi Huelva
  Deze pannakooi heeft een ronde vorm en is volledig afgesloten, waardoor je het baltempo tijdens het spel hoog kan houden! Ook op Sportcomplex De Toekomst (thuisbasis van Ajax) spot je de Huelva pannakooi van SKOR! De Huelva heeft een doorsnede van 6 meter en is 2 meter hoog. De twee doeltjes hebben een afmeting van 1,5x0,5 meter. Deze kooi is net als het model Ibiza vervaardigd uit verzinkt staal. Ga je voor een mooie uitstraling? Poedercoating in elke gewenste RAL kleur is ook hier mogelijk.

 • Pannakooi Malaga
  Deze pannakooi heeft een vierkante vorm en is nagenoeg afgesloten (toegang via een toegangssluis). De kooi is 10 bij 7 meter breed en 1 meter hoog. De voetbaldoeltjes hebben een afmeting van 1,5x0,5 meter. Ook de Malaga is vervaardigd uit verzinkt staal. Coating is mogelijk in alle RAL-kleuren. Ideaal speelvertier voor op het het schoolplein of in de woonwijk.

 • Pannakooi Madrid
  Deze pannakooi heeft een achthoekige vorm, is volledig afgesloten en is demontabel. Ideaal voor sportevenementen! De kooi heeft een doorsnee van 6 meter en is 2 meter hoog. De doeltjes hebben een afmeting van 1,5 x 0,5 meter. In tegenstelling tot de andere drie modellen is de Madrid vervaardigd uit aluminium. Hierdoor is de pannakooi licht en zonder gereedschap te demonteren! Het Madrid-model is daarmee bijzonder geschikt voor allerlei kortdurende evenementen. Het aluminium frame is beplaat met Trespa-beplating en boven deze beplating is gebruik gemaakt van een net. De beplating is vanwege het gebruikte materiaal bijzonder geschikt voor sponsoring. De kooi is te betreden via een afsluitbare toegangsdeur.

Ben je op zoek naar een pannakooi, maar kun je het door jouw gewenste model niet vinden in ons assortiment? Dat is geen enkel probleem, het is namelijk ook mogelijk om een pannakooi op maat te laten maken in onze eigen fabriek in Almelo!


SKOR voetballen

Is je oude bal aan vervanging toe en ben je op zoek naar een voetbal die past bij de voetbaldoeltjes? Neem dan eens een kijkje tussen onze collectie voetballen, die je hier vindt. Je vindt hier voetballen voor iedere leeftijdscategorie, in verschillende kleuren en maten. De meeste leeftijdscategorieën spelen met een andere balmaat en balgewicht. Ben je benieuwd met welke balmaat en balgewicht jij speelt? Lees dan onze blog en kom erachter welke bal jij nodig hebt!

Vragen over de verschillende voetbaldoeltjes?

Hopelijk weet je na het lezen van dit blog meer over onze pannakooien en bijpassende voetballen. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag meer weten over de pannakooien of voetballen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder