Welke voetbaldoeltjes zijn geschikt voor op straat of in de tuin?
Geplaatst op 27/11/2020 02:51

Welke voetbaldoeltjes zijn geschikt voor op straat of in de tuin?

Welke voetbaldoeltjes zijn geschikt voor op straat of in de tuin?

Ben jij helemaal gek van voetbal en loop je het liefst de hele dag met de bal aan je voeten? Met onze nieuwste voetbaldoeltjes kun je ook in je tuin of op de straat met doeltjes voetballen. Het leukste aan voetbal is misschien wel het partijtje op het einde van de training en de wedstrijd op zaterdag. De nieuwe voetbaldoeltjes worden natuurlijk geleverd in een set van twee, zodat je partijtje kunt spelen tegen je vrienden wanneer je maar wilt! 

Voetbaldoeltjes voor in de tuin of op straat

In totaal vind je op onze site vier nieuwe soorten voetbaldoeltjes, met een prijs van 29,95 euro tot 95,00 euro. Twee modellen zijn inklapbaar en worden geleverd in een handige tas, de andere twee modellen zijn niet inklapbaar, maar eenvoudig op te tillen. De voetbaldoeltjes zijn gemaakt van kunststof en daarom erg gemakkelijk te dragen. De doeltjes zijn dan ook speciaal bedoeld om te gebruiken in je tuin of op straat. Ook kun je de voetbaldoeltjes eenvoudig meenemen wanneer je gaat spelen bij vriendjes! Je kunt bij de voetbaldoeltjes kiezen uit drie verschillende afmetingen (breedte): 1,00 meter, 1,20 meter of 1,80 meter. Daarnaast kun je kiezen uit twee vormen: één model heeft een ronde vorm, de andere drie modellen hebben een vierkante vorm.

Straatsport doelen voor op het schoolplein of in de woonwijk

SKOR biedt vier verschillende modellen straatsport doelen aan, die allemaal vervaardigd zijn uit verzinkt staal. Alle doeltjes zijn voorzien van volledig doorgelaste spijlen en een verstevigings-as over deze spijlen om de levensduur van het doel te garanderen. In ons assortiment vind je de volgende straatsport doel modellen:

 • Palermo 3x2 voetbaldoel
  Dit doel heeft een afmeting van 3x2 meter en is multifunctioneel inzetbaar! De Palermo is zowel te gebruiken voor voetbal als basketbal. Achter het voetbaldoel is een staander bevestigd met daaraan een basketbalbord, inclusief ring en stalen netje. Super leuk voor de buurt en je slaat hiermee twee vliegen in één klap! 
 • Parma 1,2x0,8 voetbaldoel 
  Dit doel heeft een afmeting van 1,2x0,8 meter en is daarmee het kleinste en goedkoopste straatsport doel dat SKOR aanbiedt. 

 • Torino 3x2 voetbaldoel 
  Dit doel heeft een afmeting van 3x2 meter en is vergelijkbaar met het model Palermo. In tegenstelling tot dit laatste model, is de Torino alleen te gebruiken voor voetbal, waardoor de Torino voordeliger in aanschaf is! 

 • Udinese 2x1 voetbaldoel 
  Dit doel heeft een afmeting van 2x1 meter en zit tussen het Parma en Torino model in qua grootte.

Voetbaldoel voor kinderen kopen?

Hopelijk ben je na het lezen van dit blog meer te weten gekomen over de verschillende soorten straatsport doelen en voetbaldoeltjes voor thuis die SKOR aanbiedt. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder! 

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder