Borstelmat T-profiel 1000x1000mm

Een borstelmat met een T-profiel om je schoenen te vegen als je van het veld komt!

594,11 491,00

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
  • Gerecycled kunststof v.v. nylon borstelharen en een stalen t-profiel
  • Kleur: zwart
  • Deurbreedte 1000mm
  • Looplengte 1000mm
  • Hoogte ca. 110mm
Veelgestelde vragen
Waarvoor is een borstelmat geschikt?

Borstelmatten rondom het veld of clubgebouw zorgen ervoor dat jij na je wedstrijd of training eenvoudig je schoenen kunt schoonvegen. Hierdoor neem jij geen kunstgraskorrels mee in huis en blijft het sportcomplex ook nog eens schoon! 

Zijn de nylon borstels leverbaar in meerdere kleuren?

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren: zwart, grijs, blauw, geel, rood, bruin, kokos, groen en zwart-wit. Zo kun je de kleur van de schoonloopmat afstemmen op jouw clubkleuren! 

Wat is het verschil tussen schoonloopmatten, borstelmatten en persroosters?

Schoonloopmatten en borstelmatten lijken veel op elkaar, omdat beide matten borsteltjes bevatten. Je kunt ook kiezen voor een persrooster, dat bestaat uit een rooster met vierkante mazen. Het persrooster wordt in het straatwerk verwerkt. Het vuil blijft vervolgens in het rooster achter. Dit is de meest voordelige, maar een zeer degelijke constructie. Het grootste verschil tussen een schoonloopmat en een borstelmat is dat je een schoonloopmat op het straatwerk kunt leggen, terwijl een borstelmat in het straatwerk verwerkt wordt. 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-02543PS
KleurWit

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder