scroll down

CAMO zaalvoetbal

Ben je op zoek naar een voetbal voor in de zaal? Zoek niet verder! Deze voetbal is speciaal ontwikkeld voor de zaalcompetitie. De bal heeft een modern en uniek design en onderscheid zich door zijn slijtvastheid. 

49,95
incl. btw
41,28
excl. btw
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Rating
De CAMO zaalvoetbal scoort hoog op slijtvastheid. Daarnaast beschikt deze voetbal over een modern design.  

Balgevoel 3/5
Vluchtgedrag 3/5
Slijtgedrag 5/5


Filosofie productontwikkeling
Onze hele collectie voetballen hebben wij zelf in Nederland ontwikkeld. We gaan uit van een voetbal die perfect aansluit op de leeftijdscategorie en daarnaast als beste in zijn prijsklasse te boek staat. 

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie (verlies van luchtdruk in de bal)

Garantie voetballen 
Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Waarom? Omdat wij de beste service aan jou als klant willen bieden en achter onze kwaliatiet staan. Daarnaast bieden wij 1 jaar lang garantie op alle voetballen. 

Productietechniek voetballen 
Onze SKOR voetballen zijn geproduceerd volgens de nieuwste technieken. Wij bieden keuze uit drie verschillende soorten voetballen: 
1. Thermo Bonded; een volledig gelijmde bal. Hierdoor is deze voetbal 100% rond en waterdicht. Alles voor de beste speeleigenschappen. Al jarenlang wordt er op WK's en Champions League niveau met dit type bal gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); een machine gestikte bal die vervolgens wordt verlijmd. Het verschil tussen de Dual Tech bal en de Thermo Bonded bal is dat de Dual Tech 100% waterdicht is, maar net iets minder rond en stabiel is. 
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen 
De binnenbal van onze gehele collectie voetballen bestaat uit een butyl binnenbal. Het voordeel hiervan is dat je de ballen niet voor iedere training op hoeft te pompen! Het kan zijn dat onze ballen wat licht aanvoelen, maar dit komt door de zachte PU laag. Hierdoor valt de bal zacht op je voet, zonder dat hij zijn kracht tijdens het schieten verliest. 

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.M10000063
Constructie voetbalHand Stitched (zichtbaar gestikt)
Maat4 (8 t/m 10 jaar)
Gewicht420 gram (futsall)
LeeftijdscategorieSenioren

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl