scroll down

CAMO2 WEDSTRIJDBAL - handgestikt

Een bal die voldoet aan de eisen op het allerhoogste niveau, zoals in de Eredivisie! De CAMO2 is onze beste bal die handgestikt verkrijgbaar is. 

80,00
incl. btw
66,12
excl. btw
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Rating 
De CAMO2 scoort hoog op balgevoel, vluchtgedrag en slijtgedrag. 

Balgevoel 4/5
Vluchtgedrag 4,5/5
Slijtgedrag 4,5/5


Filosofie productontwikkeling

Onze voetballen voldoen aan de hoogste eisen en worden door ons eigen Product & Design Team ontwikkeld. Wij hebben altijd als doel om een voetbal te ontwikkelen die volkomen aansluit op de verschillende leeftijdscategoriën en als beste in zijn prijsklasse uitkomt.

Onze filosofie:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie. 

Garantie voetballen
Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Waarom? Omdat wij de beste service aan jou als klant willen bieden en achter onze kwaliatiet staan. Daarnast bieden wij 1 jaar lang garantie op alle voetballen. 

Productietechniek voetballen 
Wij produceren onze voetbalen volgens de nieuwste technieken en bieden keuze uit drie verschillende soorten ballen:
1. Thermo Bonded; een volledig gelijmde bal, waardoor deze voetbal 100% rond en waterdicht is. Al jarenlang vindt je deze techniek terug in ballen waarmee WK's en Champions League wedstrijden worden gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); een door een machine gestikte bal, die vervolgens wordt gelijmd. Ook dit type bal is 100% waterdicht, maar de rondheid en stabiliteit zijn net iets minder dan bij een Thermo Bonded bal.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen
Onze SKOR voetballen worden met een butyl binnenbal geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat onze ballen niet voor iedere training opgepompt hoeven te worden. Dat scheelt! Als je een ander type bal gewend bent, kan het zijn dat onze voetballen wat licht aanvoelen. Dit komt dankzij de zachte PU laag, die zorgt voor een goede 'touch' van de bal, zonder dat hij zijn kracht tijdens het schieten verliest! 

 

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-01278PS
Constructie voetbalHand Stitched (zichtbaar gestikt)
Maat5 (vanaf 11 jaar)
Gewicht453 gram (vanaf 16 jaar)
LeeftijdscategorieSenioren

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl