CAMO3 wedstrijd- en trainingsbal - handgestikt

Een veelzijdige voetbal die zowel voor wedstrijden als trainingen geschikt is! Deze handgestikte variant is zowel voor de JO16 T/M JO19, de MO17 t/m MO19 als de senioren geschikt.

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
40,00 33,06
  • Koop 10 voor 30,00 24,79 en bespaar 25%
  • Koop 24 voor 24,00 19,83 en bespaar 40%

Rating
Deze handgestikte voetbal heeft optimaal vluchtgedrag en scoort hoog op balgevoel en slijtgedrag.  

Balgevoel 3.5/5
Vluchtgedrag 4/5
Slijtgedrag 5/5


Filosofie productontwikkeling
Onze gehele collectie SKOR voetballen is door ons eigen Product & Design team volgens de hoogste eisen ontwikkeld. Voor ons is het belangrijk een voetbal te ontwikkelen die perfect aansluit op de verschillende leeftijdscategoriën.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:
- een uniek design
- een lange luchtretentie (minimaal verlies van luchtdruk in de bal). 
- optimaal balgevoel 

Garantie voetballen 
Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Waarom? Omdat wij de beste service aan jou als klant willen bieden en achter onze kwalitiet staan. Daarnaast bieden wij 1 jaar lang garantie op alle voetballen. 

Productietechniek voetballen 
Onze SKOR voetballen zijn geproduceerd volgens de nieuwste technieken. Wij bieden keuze uit drie verschillende soorten voetballen: 
1. Thermo Bonded; dit type bal is volledig gelijmd. Hierdoor is deze voetbal 100% waterdicht en rond. Alles voor de beste speeleigenschappen. Al jarenlang wordt er op WK's en Champions League niveau met dit type bal gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); dit type bal is machine gestikt en wordt vervolgens verlijmd. Het verschil met een Thermo Bonded bal? Hoewel dit type bal ook 100% waterdicht is, is de rondheid en stabiliteit net iets minder.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen
Al onze voetballen worden met een butyl binnenbal gemaakt. Hierdoor hoeven SKOR ballen niet voor iedere training te worden opgepompt. Wellicht voelt het alsof deze ballen te licht zijn, maar dit komt dankzij het zachte PU. Dit zorgt ervoor dat de bal zacht op de voet valt, zonder dat hij zijn kracht tijdens het schieten verliest! 

Veelgestelde vragen
Welke balmaat heb ik nodig?

Er zijn drie verschillende balmaten: maat 3, maat 4 en maat 5. Wanneer je in de JO6 of JO7 speelt, speel je met balmaat 3. De JO8 t/m JO10-teams maken gebruik van balmaat 4 en alle teams die daarna volgen spelen met balmaat 5, ook de senioren.

Welk gewicht bal heb ik nodig?

Voetballen hebben verschillende gewichten, afhankelijk van de leeftijdscategorie waarin je voetbalt. Een voetbal van 290 gram wordt gebruikt bij de JO6 t/m JO10-teams. Speel je in de JO11, MO11 of JO12? Dan voetbal je met een bal van 320 gram. Een bal van 370 gram wordt gebruik door de JO13 t/m JO15- en MO13 t/m MO15-teams. Alle teams daarboven spelen met een bal van 450 gram.

Hoe zijn de voetballen gestikt?

Op deze pagina vind je voetballen met drie soorten productietechnieken: Thermo Bonded (gelijmde panelen), Dual Tech (hybride: machine gestikt en vervolgens verlijmd) en Hand Stitched (volledig handgestikt). De Thermo Bonded voetballen zijn 100% waterdicht en perfect rond. Dit zijn dan ook de topballen uit ons assortiment. De Dual Tech ballen zijn ook 100% waterdicht, maar de rondheid en stabiliteit is net iets minder consequent dan bij de Thermo Bonded ballen. De Hand Stitched ballen zijn de traditionele ballen, maar zijn niet 100% waterdicht. Een ander voordeel van andere productietechniek is de mogelijkheid om een zachte toplaag op de bal aan te brengen.

Kunnen ballen ook bedrukt worden?

Het is mogelijk om bij ons in clubverband voetballen te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo en de naam van jouw club. Hierbij bieden wij twee ballen aan met een gewicht van 370 gram en één bal met een gewicht van 200 gram. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Welke voetbal is geschikt voor de jeugd?

Ben je op zoek naar een voetbal voor jeugdspelers? De KNVB stelt voor elke leeftijdscategorie andere eisen aan de bal. Zo spelen jongens en meisjes in de O13-O15 teams met een voetbal in maat 5 en met een gewicht van 370 gram. Alle oudere spelers en speelsters gebruiken een voetbal in maat 5 met een gewicht van 450 gram. Je vindt al deze ballen op onze site!

Is het mogelijk om voetballen te testen?

Wanneer je overweegt om in team- of clubverband nieuwe voetballen aan te schaffen, is het prettig om de ballen eerst te testen voor ze aan te schaffen. Op onze site kun je eenvoudig een testset aanvragen. Je kunt de ballen vervolgens gratis en vrijblijvend twee maanden proberen!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-01279PS
Constructie voetbalHand Stitched (zichtbaar gestikt)
Maat5 (vanaf 11 jaar)
Gewicht453 gram (vanaf 16 jaar)
LeeftijdscategorieSenioren

Vraag nu onze brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalogus aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder