scroll down

CAMO3 wedstrijd- en trainingsbal - handgestikt

Een veelzijdige voetbal die zowel voor wedstrijden als trainingen geschikt is! Deze handgestikte variant is zowel voor de JO16 T/M JO19, de MO17 t/m MO19 als de senioren geschikt.

50,00
incl. btw
41,32
excl. btw
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Rating
Deze handgestikte voetbal heeft optimaal vluchtgedrag en scoort hoog op balgevoel en slijtgedrag.  

Balgevoel 3.5/5
Vluchtgedrag 4/5
Slijtgedrag 5/5


Filosofie productontwikkeling
Onze gehele collectie SKOR voetballen is door ons eigen Product & Design team volgens de hoogste eisen ontwikkeld. Voor ons is het belangrijk een voetbal te ontwikkelen die perfect aansluit op de verschillende leeftijdscategoriën.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:
- een uniek design
- een lange luchtretentie
- optimaal balgevoel 

Garantie voetballen 
Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Waarom? Omdat wij de beste service aan jou als klant willen bieden en achter onze kwaliatiet staan. Daarnast bieden wij 1 jaar lang garantie op alle voetballen. 

Productietechniek voetballen 
Onze SKOR voetballen zijn geproduceerd volgens de nieuwste technieken. Wij bieden keuze uit drie verschillende soorten voetballen: 
1. Thermo Bonded; dit type bal is volledig gelijmd. Hierdoor is deze voetbal 100% waterdicht en rond. Alles voor de beste speeleigenschappen. Al jarenlang wordt er op WK's en Champions League niveau met dit type bal gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); dit type bal is machine gestikt en wordt vervolgens verlijmd. Het verschil met een Thermo Bonded bal? Hoewel dit type bal ook 100% waterdicht is, is de rondheid en stabiliteit net iets minder.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen
Al onze voetballen worden met een butyl binnenbal gemaakt. Hierdoor hoeven SKOR ballen niet voor iedere training te worden opgepompt. Wellicht voelt het alsof deze ballen te licht zijn, maar dit komt dankzij het zachte PU. Dit zorgt ervoor dat de bal zacht op de voet valt, zonder dat hij zijn kracht tijdens het schieten verliest! 

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-01279PS
Constructie voetbalHand Stitched (zichtbaar gestikt)
Maat5 (vanaf 11 jaar)
Gewicht453 gram (vanaf 16 jaar)
LeeftijdscategorieSenioren

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl