scroll down

CAMO320 Jeugdbal

De CAMO320 is de training-/wedstrijbal voor de JO11/JO12 volgens de nieuwe KNVB richtlijnen van 2019/2020. Ben je op zoek naar een voetbal voor zowel trainingen als wedstrijden voor de jeugd? Dan is dit jouw keuze! 

25,00
incl. btw
20,66
excl. btw
 • Koop 10 voor 22,50
  incl. btw
  18,60
  excl. btw
  en bespaar 10%
 • Koop 24 voor 18,75
  incl. btw
  15,50
  excl. btw
  en bespaar 25%
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Rating
Deze voetbal is gemaakt met behulp van een moderne productietechniek (Dual Tech) en is opgetrokken uit de materialen die vooral slijtvast zijn. Hierdoor onderscheidt  de voetbal zich door een goede slijtvastheid en scherpe prijs!

Balgevoel 3/5
Vluchtgedrag 3/5
Slijtgedrag 5/5


Filosofie productontwikkeling

Alle SKOR voetballen zijn ontwikkeld in Nederland door het Product & Design Team van SKOR volgens de hoogste eisen. Ons uitgangspunt is altijd, net als bij alle andere producten, een voetbal te ontwikkelen die als beste in zijn prijsklasse te boek staat.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie (verlies van luchtdruk in de bal)

Garantie voetballen 
Voor al onze ballen geldt dan ook een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie omdat wij achter onze kwaliteit staan en altijd de beste service willen bieden. Daarom bieden wij ook 1 jaar garantie op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachtte slijtage van de bal is uitgesloten.

Productietechniek voetballen 
De SKOR voetballen worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken. Hier bieden wij de keuze uit 3 soorten:
1. Thermo Bonded; dit zijn volledig gelijmde voetballen waarbij onder hoge druk en temperatuur de panelen worden verlijmd. Hierdoor is de bal 100% waterdicht en perfect rond wat leidt tot de allerbeste baleigenschappen. Op de WK's en Champions League wordt al jarenlang met de Thermo Bonded voetballen gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); dit zijn machine gestikte voetballen die vervolgens verlijmd worden. Ook deze voetballen zijn waterdicht alleen is de rondheid en stabiliteit net wat minder.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen 
Onze SKOR voetballen worden met een butyl binnenbal geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat onze ballen niet voor iedere training opgepompt hoeven te worden. Dat scheelt! Als je een ander type bal gewend bent, kan het zijn dat onze voetballen wat licht aanvoelen. Dit komt dankzij de zachte PU laag, die zorgt voor een goede 'touch' van de bal, zonder dat hij zijn kracht tijdens het schieten verliest. 

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-01021PS
Constructie voetbalDual Tech (onderhuids gestikt)
Maat5 (vanaf 11 jaar)
Gewicht320 gram (11 t/m 12 jarigen)
LeeftijdscategorieJO11, JO12, MO11

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 
GERELATEERDE PRODUCTEN