scroll down

CAMO370 jeugdbal - handgestikt

De handgestikte CAMO370 is de training- en wedstrijdbal voor de jeugd vanaf 13 jaar oud. Deze jeugdbal voldoet aan de KNVB richtlijnen van 2019/2020. 

25,00
incl. btw
20,66
excl. btw
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Rating
Deze jeugdbal is gemaakt met behulp van de moderne productietechniek (Dual Tech) en is opgetrokken uit slijtvaste materialen. De CAMO370 onderscheid zich door een goede slijtvastheid en scherpe prijs! 

Balgevoel 3/5
Vluchtgedrag 3/5
Slijtgedrag 5/5


Filosofie productontwikkeling

Al onze voetballen zijn ontwikkeld in Nederland door ons eigen Product & Design Team volgens de hoogste eisen. Ons uitgangspunt is altijd, net als bij alle andere producten, een voetbal te ontwikkelen die als beste in zijn prijsklasse te boek staat. Vind bij ons een bal die specifiek ontworpen is voor een bepaald gebruik dat aansluit bij de verschillende leeftijdscategoriën.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie (verlies van luchtdruk in de bal)

Garantie voetballen 
Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Waarom? Omdat wij de beste service aan jou als klant willen bieden en achter onze kwaliatiet staan. Daarnast bieden wij 1 jaar lang garantie op alle voetballen. 

Productietechniek voetballen 
De SKOR voetballen worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken. Hier bieden wij de keuze uit 3 soorten:
1. Thermo Bonded; dit zijn volledig gelijmde voetballen waarbij onder hoge druk en temperatuur de panelen worden verlijmd. Hierdoor is de bal 100% waterdicht en perfect rond wat leidt tot de allerbeste baleigenschappen. Op de WK's en Champions League wordt al jarenlang met de Thermo Bonded voetballen gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); dit zijn machine gestikte voetballen die vervolgens verlijmd worden. Ook deze voetballen zijn waterdicht alleen is de rondheid en stabiliteit net wat minder.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen
Onze SKOR voetballen worden met een butyl binnenbal geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat onze ballen niet voor iedere training opgepompt hoeven te worden. Dat scheelt! Als je een ander type bal gewend bent, kan het zijn dat onze voetballen wat licht aanvoelen. Dit komt dankzij de zachte PU laag, die zorgt voor een goede 'touch' van de bal, zonder dat hij zijn kracht tijdens het schieten verliest. 

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-01281PS
Constructie voetbalHand Stitched (zichtbaar gestikt)
Maat5 (vanaf 11 jaar)
Gewicht370 gram (13 t/m 15 jarigen)
LeeftijdscategorieJO13, JO14, JO15

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl