70,00 57,85
Vriend van SKOR prijs 42,00
Op voorraad
SKU
S-11289PS

De CAMO Winter (maat 5) is de winter voetbal in ons assortiment en daarmee kan het zich meten met de beste winterballen op de markt. De CAMO Winter voetbal is voorzien van een bijzonder goede PU toplaag waardoor de bal zowel slijtvast is als een heerlijk balgevoel heeft. Door de rubber coating is de bal uitermate geschikt voor koude omstandigheden.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

CAMO Winter

Maat 5 | JO16-JO19/MO17-MO19/Senioren | Wintervoetbal | Handgestikt 

70,00 57,85
- +
70,00 57,85
incl. btw

CAMO Winter

Aanvullende producten

Ideale combinatie

Alternatieve producten

Productbeschrijving

Filosofie productontwikkeling
Alle SKOR voetballen voldoen aan de hoogste eisen en worden door ons eigen Product & Design Team ontwikkeld. Wij hebben altijd als doel om een voetbal te ontwikkelen die volkomen aansluit op de verschillende leeftijdscategoriën en als beste in zijn prijsklasse uitkomt.

Onze filosofie:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie (minimaal verlies van luchtdruk in de bal). 

Garantie voetballen
Voor al onze voetballen geldt een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Waarom? Omdat wij de beste service aan jou als klant willen bieden en achter onze kwaliteit staan. Daarnast bieden wij 1 jaar lang garantie op alle voetballen. 

Productietechniek voetballen 
Wij produceren onze voetballen volgens de nieuwste technieken en bieden keuze uit drie verschillende soorten ballen:
1. Thermo Bonded; een volledig gelijmde bal, waardoor deze voetbal 100% rond en waterdicht is. Al jarenlang vind je deze techniek terug in ballen waarmee WK's en Champions League wedstrijden worden gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); een door een machine gestikte bal, die vervolgens wordt gelijmd. Ook dit type bal is 100% waterdicht, maar de rondheid en stabiliteit zijn net iets minder dan bij een Thermo Bonded bal.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen
Onze SKOR voetballen worden met een butyl binnenbal geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat onze ballen niet voor iedere training opgepompt hoeven te worden. Dat scheelt! Als je een ander type bal gewend bent, kan het zijn dat onze voetballen wat licht aanvoelen. Dit komt dankzij de zachte PU laag, die zorgt voor een goede 'touch' van de bal, zonder dat hij zijn kracht tijdens het schieten verliest! 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Welke balmaat heb ik nodig?

Er zijn drie verschillende balmaten: maat 3, maat 4 en maat 5. Wanneer je in de JO6 of JO7 speelt, speel je met balmaat 3. De JO8 t/m JO10-teams maken gebruik van balmaat 4 en alle teams die daarna volgen spelen met balmaat 5, ook de senioren.

Welk gewicht bal heb ik nodig?

Voetballen hebben verschillende gewichten, afhankelijk van de leeftijdscategorie waarin je voetbalt. Een voetbal van 290 gram wordt gebruikt bij de JO6 t/m JO10-teams. Speel je in de JO11, MO11 of JO12? Dan voetbal je met een bal van 320 gram. Een bal van 370 gram wordt gebruik door de JO13 t/m JO15- en MO13 t/m MO15-teams. Alle teams daarboven spelen met een bal van 450 gram.

Hoe zijn de voetballen gestikt?

Op deze pagina vind je voetballen met drie soorten productietechnieken: Thermo Bonded (gelijmde panelen), Dual Tech (hybride: machine gestikt en vervolgens verlijmd) en Hand Stitched (volledig handgestikt). De Thermo Bonded voetballen zijn 100% waterdicht en perfect rond. Dit zijn dan ook de topballen uit ons assortiment. De Dual Tech ballen zijn ook 100% waterdicht, maar de rondheid en stabiliteit is net iets minder consequent dan bij de Thermo Bonded ballen. De Hand Stitched ballen zijn de traditionele ballen, maar zijn niet 100% waterdicht. Een ander voordeel van andere productietechniek is de mogelijkheid om een zachte toplaag op de bal aan te brengen.

Kunnen ballen ook bedrukt worden?

Het is mogelijk om bij ons in clubverband voetballen te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo en de naam van jouw club. Hierbij bieden wij twee ballen aan met een gewicht van 370 gram en één bal met een gewicht van 200 gram. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Welke voetbal is geschikt voor de jeugd?

Ben je op zoek naar een voetbal voor jeugdspelers? De KNVB stelt voor elke leeftijdscategorie andere eisen aan de bal. Zo spelen jongens en meisjes in de O13-O15 teams met een voetbal in maat 5 en met een gewicht van 370 gram. Alle oudere spelers en speelsters gebruiken een voetbal in maat 5 met een gewicht van 450 gram. Je vindt al deze ballen op onze site!

Is het mogelijk om voetballen te testen?

Wanneer je overweegt om in team- of clubverband nieuwe voetballen aan te schaffen, is het prettig om de ballen eerst te testen voor ze aan te schaffen. Op onze site kun je eenvoudig een testset aanvragen. Je kunt de ballen vervolgens gratis en vrijblijvend twee maanden proberen!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-11289PS
BalmaatMaat 5

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder