Coachjas - Houston - Kort Model

Deze Coachjas Houston Kort Model is geschikt voor de coach en reserve spelers. Door de lichtgewicht materialen is deze coachjas ontwikkeld om actief mee te doen in training of warming-up. De coachjas is voorzien van 2 binnen zakken en 2 buitenzakken met rits. Deze coachjas is bij uitstek geschikt voor de actieve trainer! 

MAATTABEL

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
Vanaf 64,50 53,31

Uitvoering

  • 100% Polyester
  • Lichtgewicht
  • SKOR Adaptive Fit: Fitted to XL daarna Regular Fit, afgestemd op de gemiddelde sporter
  • Met 2 binnenzakken
  • Met zakken met rits
  • Kort model (tot de heupen)
  • Waterafstotend
  • Goed te bedrukken


Te combineren met
Alle broeken uit de Houston lijn

Gebruik
Door de lichtgewicht materialen is deze coach jas bij uitstek geschikt voor de actieve coach en reserve spelers die mee doen tijdens koude en gure dagen.

 

Veelgestelde vragen
Wat voor teamkleding bieden jullie aan?

Op deze pagina vind je alle teamkleding die je nodig hebt voor een training, wedstrijd of casual gebruik. Zo vind je hier bijvoorbeeld voetbalbroeken, shirts, coachjassen, vrijetijdskleding en sporttassen.

In welke maten is de teamkleding leverbaar?

Bijna al onze teamkleding is beschikbaar in de maten 122/128 t/m 4XL en is daarnaast leverbaar in verschillende kleuren. 

Bekijk hier de maattabel voor onze kleding. 

Van welk materiaal is de teamkleding gemaakt?

De meerderheid van de teamkleding is gemaakt van een combinatie tussen polyester en spandex, waarbij de kleding voornamelijk bestaat uit polyester. De hoodie bestaat voor 50% uit polyester en voor 50% uit katoen.

Is het mogelijk om teamkleding in clubverband aan te schaffen?

Ben je als club op zoek naar één merk teamkleding om al je leden mee te voorzien? Dat kan zeker! Op dit moment spelen bijvoorbeeld alle voetballers en voetbalsters van Juliana’31 uit Malden in teamkleding van SKOR. Hierbij is het als club mogelijk om mee te denken in het ontwerpproces van de tenues. Neem hiervoor contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je!

Is het mogelijk om teamkleding te bedrukken?

Wanneer je in club- of teamverband teamkleding aanschaft, is het ook mogelijk om de teamkleding in dat geval te laten bedrukken met bijvoorbeeld het clublogo en nummers. Zo verschijnt iedereen herkenbaar op het veld! Neem hiervoor contact met ons op, één van onze specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met je!

Is het mogelijk om zelf teamkleding te ontwerpen?

Wij bieden clubs die in clubverband met onze teamkleding willen gaan spelen de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het ontwerpproces. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat de teamkleding lekker zit, maar ook dat deze er goed uitziet en aansluit bij de uitstraling van de club! Je kunt eenvoudig een adviesgesprek aanvragen op onze site.

Hoe lang zijn de coachjassen?

De windbreker en de korte coachjas vallen tot de heupen, de lange coachjas valt over de heupen. De windbreker is bij uitstek geschikt om actief te dragen tijdens een regenachtige training of warming-up. De korte coachjas kan vanwege zijn lichte gewicht zowel gebruikt worden langs de lijn als tijdens de training of warming-up. De lange coachjas is door het gebruik van een fleece binnenkant lekker warm en vooral geschikt wanneer je zelf niet in actie hoeft te komen. 

Zijn de jassen voorzien van een capuchon?

De windbreker en korte coachjas zijn niet voorzien van een capuchon, maar de lange coachjas wel. Omdat de windbreker en korte coachjas erg geschikt zijn om actief te dragen tijdens een training of warming-up is gekozen om deze jassen niet te voorzien van een capuchon, zodat deze niet kan storen tijdens gebruik. 

Van welk materiaal zijn de coachjassen gemaakt?

De coachjassen bestaan voor 100% uit polyester en zijn licht in gewicht. 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUM10000087
Stof100% Polyester

Vraag nu onze brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalogus aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder