14,50 11,98
Vriend van SKOR prijs 11,60
Op voorraad
SKU
M1000042-01

Join the SKOR CREW!

Op zoek naar toffe en prettig zittende Crew sokken? Zoek niet verder! Bij SKOR hebben wij de Crew sokken die jij zoekt. Onze Crew sokken zijn voorzien van een super strak design. Dit samen met het optimale comfort zorgt ervoor dat jij er super gelikt en lekker bijloopt. 

 

 

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

SKOR Crew sokken Wit

Set of 3 | Strakke fit | Wit

14,50 11,98
- +
14,50 11,98
incl. btw

SKOR Crew sokken Wit

Productbeschrijving

Prettig zittende sokken zijn niet geheel onbelangrijk. Je sokken moeten niet gaan schuren. De Crew sokken van SKOR zijn gemaakt met een platte naad, dit voorkomt dat jij last krijgt van je tenen. Verder zit er in de voet van de sokken arch support, hierdoor sluiten de sokken perfect om de voeten. Het elastiek van de SKOR Crew sokken zorgt dat de sok niet afzakt. Door op de slijtagepunten kwaliteitsgaren te gebruiken is er minder slijtage waardoor de sokken langer meegaan.

Crew sokken bestellen

Bestel je Crew sokken nu online via SKOR. Heb je een vraag over onze Crew sokken of wil je meer weten over ons assortiment met sportartikelen? Raadpleeg dan nu onze klantenservice. We komen onze afspraken na en werken zonder tussenpersonen, dus je praat altijd direct met ons. Bel ons even op, stuur een chatbericht en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een antwoord. Voor meer informatie kun je ons ook volgen op onze social media kanalen. 

Eigenschappen Crew sokken

  • Verkrijgbaar in de kleur wit.
  • Glijdt niet af. Dankzij de  kwalitatieve elastiek in de Crew sokken, blijft de sok op zijn plaats tijdens iedere beweging die jij maakt.
  • Een sok voor iedere voet.  De arch support  op de wreef zorgt ervoor dat de sok nauw aansluit om de voet.
  • Optimale fit. Het uiteinde en de hak van de sok bestaan uit  duurzaam materiaal  dat voorkomt dat de sok dubbel zit in je schoen.

Productspecificaties

Meer informatie
SKUM1000042-01
KleurWit

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder