De Phillies is een duurzame dug-out speciaal ontworpen voor de Honk- & Softbal. De dug-out is erg comfortabel en ruim opgezet. De dug-out is voorzien van 6mm dubbelzijdig donkerkleurig trespa beplating en is 1,5 mtr diep. De dug-out is uitgerust met vuren houten banken met rugleuning wat zorgt voor een comfortabele zit gedurende de wedstrijd.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Dug-out - Phillies - 8mtr

Breedte 8m | Diepte 1,5m | Gesloten zijkanten

Prijs op aanvraag
- +
Prijs op aanvraag

Dug-out - Phillies - 8mtr

Productbeschrijving

  • Volledig gelaste dug-out
  • Dug-out diepte 1,85mtr, sta-hoogte 2,20mtr
  • De gehele dug-out is voorzien van 6mm dubbelzijdig donkerkleurig trespa
  • Gesloten zijkanten
  • Afgemonteerd met vuren houten banken (2x zit, 1x rug)
  • Voorzien van tassenplateau
  • Voorzien van kledinghaken
  • De producent zal desgevraagd, na de productlevenscyclus, tegen restwaarde, het product terugnemen en recyclen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Van welk materiaal zijn de honk- en softbal dugouts gemaakt?

De dugouts bestaan uit een aluminium frame en zijn aan de zij-, boven- en achterkant voorzien van 6mm dubbelzijdig donkerkleurig trespa-beplating. Bij het Phillies model bestaat de zitgelegenheid uit vuren houten banken (2x zit, 1x rug) en bij het Red Sox model zijn dit meranti houten banken (2x zit, 2x rug). 

Welke afmeting hebben de dugouts?

Het Phillies model heeft een diepte van 1,85 meter en een stahoogte van 2,20 meter. Het Red Sox model heeft een diepte van 3,00 meter en een stahoogte van 2,30 meter. Beide modellen zijn leverbaar in verschillende breedtes. De Red Sox is dieper dan de Phillies, omdat in de Red Sox dugout een ge├»ntegreerde materiaalruimte is aangebracht. Deze optie kan ook worden uitgevoerd bij de Phillies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

Waarin verschillen de honk- en softbal dugouts van de andere dugouts die jullie aanbieden?

Tussen de honk- en softbal dugouts en de andere dugouts die wij aanbieden bestaan twee grote verschillen. Ten eerste worden de andere dugouts die wij aanbieden als geheel naar de locatie gebracht, terwijl de honk- en softbal dugouts in delen worden aangeleverd en ter plaatse worden gemonteerd. Ten tweede zijn de honk- en softbal dugouts voorzien van kledinghaken en een tassenplateau achter de zitgelegenheid. Zo kunnen jij en je teamgenoten jullie spullen eenvoudig kwijt in de dugout! 

Hoeveel personen kunnen in de dugout plaatsnemen?

Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte plaats biedt aan twee personen. De Phillies dugout is leverbaar in een breedte van 8, 9, 10 en 12 meter en de Red Sox dugout is verkrijgbaar in een breedte van 7, 10 en 12 meter. Zie je je gewenste afmeting er niet tussen staan? Neem dan gerust contact met ons op. Doordat we de dugouts in onze eigen fabriek in Almelo produceren is er veel mogelijk! 

Is er een keuzemogelijkheid wat betreft de kleur van de dugout?

De zij-, boven- en achterkant van de honk- en softbal dugouts zijn voorzien van 6mm dikke trespa-beplating. Deze trespa-beplating is in vele kleuren leverbaar, zodat de dugout afgestemd kan worden op jouw wensen! 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUPhillies8
Type DugoutPhillies
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder