Dug-out type 2.2 Chicago

Deze professionele DUG-OUT TYPE 2.2 CHICAGO is geschikt voor elk type veld. De dugout is volledig gelast en is daardoor bijzonder stevig en volledig voorgemonteerd; geen bouwpakket dus. De banken zijn gefabriceerd uit gerecycled kunstgras! Official Supplier van de EHL en de Tokio Olympics!

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan

Het frame van de dugout

- Volledig gelast dugout frame, wat zorgt voor een uiterst stabiele dugout constructie
- Dugout is ongecoat ook wel bruut genoemd (het coaten van dugouts heeft vooral een estetisch karakter aangezien aluminium niet roest)
- De dugout wordt volledig afgemonteerd geleverd
- Hoogte en diepte afmetingen dugout ± 2,25 x 1 x 1mtr (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde)
- Breedte van de dugout is te configureren (2 personen per meter)
- Als er een uitsparing in een hekwerk gemaakt wordt, of wanneer er straatwerk aangepast wordt op de dugouts, is het aan te raden over de exacte breedtemaat van de dugout contact op te nemen met de klantenservice
- Stahoogte dugout is 2,2mtr
- Voorzijde van het dugout frame is recht zodat deze gelijk met het herkwerk geplaatst kan worden
- Het frame is volledig van aluminium, wat er voor zorgt dat het geen last heeft van corrosie (wanneer de dugout in een kustgebied geplaatst wordt, kan een conservering wenselijk zijn)
- De bovenbalk van de dugout is van een uniek en zeer sterk extrusieprofiel
- De grote afronding aan de onderzijde voorkomt of minimaliseert letsel bij het stoten van het hoofd tegen de bovenbalk
- In de zijkanten van het zijframe zitten een aantal balken die voor extra stabiliteit van het geheel zorgen. Ook zorgen deze balken ervoor dat de zijplaten niet klapperen tegen het dugout frame

Beplating dugout

- 3mm Polycarbonaat
- Glashelder en slagvast
- UV bestendig
- Het PolyCarbonaat plaatwerk is gemonteerd met RVS schroeven aan het dugout frame
- Rondom alle dakplaten van de dugout wordt rubber toegepast om eventuele lekkage tegen te gaan

Zitplekken dugout

- Vier kunstgras gerecyclde bankplanken 150x38mm
- Twee planken als zitvlak, twee planken als rugleuning
- Per breedtemeter van de dugout, kunnen ongeveer twee volwassenen plaatsnemen op de dugout bank
 
Levering en montage dugouts

- Exclusief montagematerialen om de dugout te verankeren
- Je kunt ervoor kiezen om de dugout bij onze fabriek af te halen en de montage zelf uit te voeren. Wil je liever dat wij het transport en de montage voor jullie uitvoeren? Geen probleem. Wij doen dit graag.

 

Veelgestelde vragen
Van welk materiaal is de dugout gemaakt?

Onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo en worden vervaardigd uit aluminium. Hierbij heb je de keuze tussen ongecoate (brute) en gecoate dugouts. Bij een gecoate dugout wordt er een kleur (mogelijk in alle RAL-kleuren) aangebracht op het aluminium. Dit heeft vooral een estetisch karakter, omdat aluminium niet roest. 

Welke stoelen passen in een dugout?

Wij bieden dugouts aan met verschillende zitgelegenheden. Zo kun je bij onze dugouts kiezen uit banken, kuipstoelen en racestoelen. Wat betreft stoelen heb je dus de keuze uit kuipstoelen en racestoelen. Kuipstoelen vormen een zeer prettige zitgelegenheid, waarbij iedere speler of trainer op een stoel kan plaatsnemen. Deze stoelen zijn leverbaar in vele kleuren. De racestoelen vormen de meest luxe optie en zie je vooral terug in het betaald voetbal.

Wat kost een dugout?

Bij ons vind je dugouts in verschillende prijscategorieën. De prijs van de dugout is o.a. afhankelijk van de afmeting, zitgelegenheid en eventuele coating. De eenvoudigste en daarmee voordeligste dugout is de Type Basic. Dit is een zeer degelijke optie. Neem voor alle soorten dugouts die wij aanbieden een kijkje op onze site en vraag eventueel een offerte aan!

Maken jullie dugouts zelf?

Al onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo, waardoor we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Niet voor niets maken Eredivisieclubs als Ajax, Feyenoord en PSV gebruik van onze dugouts. De KNVB eist dat in ieder geval op het hoofdveld dugouts aanwezig zijn. Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige dugout voor op jouw hoofdveld? Dan zit je bij ons goed! Je vindt op onze site vele voetbal dugouts in verschillende afmetingen en met verschillende zitgelegenheden. Neem een kijkje op onze webshop voor alle mogelijkheden of lees onze blog waarin wij meer vertellen over de verschillende soorten dugouts! Naast voetbalclubs maken ook veel hockeyclubs en korfbalverenigingen gebruiken van onze dugouts!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUM10000051-1-1
Type DugoutType 2.2: halfrond 1mtr diep, 2,2mtr hoog
Veel gebruikt bijVoetbal
Diepte1 meter
OpstellingVast
Stahoogte dugout2,2 meter
Zitgelegenheid Dug-outKunstgras planken
CoatingGeen coating

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Download brand catalogus
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder