Dug-out type Basic

Op zoek naar een kwalitatief goede en betaalbare aluminium dug-out? Dan is de SKOR Basic dug-out is jouw match. Dit rechte model is geschikt voor voetbal-, korfbal- én hockeyvelden! De Basic heeft een recht voorpand en is daarmee eenvoudig gelijk te plaatsen met de omheining. De Basic is uitgerust met polycarbonaat platen en vuren banken die steunen op poten. De dug-out is leverbaar in de breedtes 1 t/m 6 meter.

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
3.404,94 2.814,00

Dug-out model type Basic

 • Volledig gelast dug-out frame, wat zorgt stabiele dug-out constructie
 • De dug-out wordt volledig afgemonteerd geleverd
 • Buitenwerkse afmetingen dug-out ± 4,082 x 2 x 1mtr (breedte x hoogte x diepte)
 • Stahoogte dug-out is 1,95mtr
 • De diepte van de dug-out zorgt er voor dat hij goed toepasbaar is op velden met beperkte ruimte in de uitloop
 • Het zijframe is aan de voorzijde recht
 • Breedte welke minimaal aangehouden moet worden voor een uitsparing in het hekwerk is 4,13mtr
 • Het frame is volledig van aluminium, wat er voor zorgt dat het geen last heeft van corrosie (wanneer de dug-out in een kustgebied geplaatst wordt, kan een conservering noodzakelijk zijn)
 • In de zijkanten van het zijframe zitten een aantal balken die voor extra stabiliteit van het geheel zorgen. Ook zorgen deze balken ervoor dat de zijplaten niet klapperen tegen het dug-out frame

Beplating dug-out

 • De beplating van de dug-out is van 3mm glashelder UV-bestendig PolyCarbonaat
 • Het PolyCarbonaat plaatwerk is gemonteerd met RVS schroeven aan het dug-out frame
 • Rondom alle dakplaten van de dug-out wordt rubber toegepast om eventuele lekkage tegen te gaan

Zitplekken dug-out

 • Drie vuren bankplanken 145x45mm
 • Twee planken als zitvlak, een plank als rugleuning
 • De breedte van de dug-out biedt plaats aan circa 8 personen

Levering

 • Exclusief montagematerialen om de dug-out te verankeren
 • Je kunt ervoor kiezen om de dug-out bij onze fabriek af te halen en de montage zelf uit te voeren. Wil je liever dat wij het transport en de montage voor jullie uitvoeren? Geen probleem. Wij doen dit graag. 
Veelgestelde vragen
Van welk materiaal is de dugout gemaakt?

Onze dugouts worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo en worden vervaardigd uit aluminium. Hierbij heb je de keuze tussen ongecoate (brute) en gecoate dugouts. Bij een gecoate dugout wordt er een kleur (mogelijk in alle RAL-kleuren) aangebracht op het aluminium. Dit heeft vooral een estetisch karakter, omdat aluminium niet roest. 

Uit welke zitgelegenheden kan ik kiezen bij de aanschaf van een dugout?

Bij de zitgelegenheden kan onderscheid worden gemaakt tussen banken enerzijds en stoelen anderzijds. De banken zitgelegenheid is leverbaar in drie materialen: vuren planken, meranti planken en kunstgras planken. De stoelen zijn leverbaar in twee modellen: kuipstoelen en racestoelen. Benieuwd geworden? Lees dan ook eens onze blog over de verschillende dugouts die we aanbieden!

 

Waar worden de dugouts gemaakt?

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige dugout? Dan zit je bij ons goed! Al onze dugouts worden namelijk door onszelf geproduceerd in onze fabriek in Almelo. Hier werken we iedere dag met de beste mensen en materialen aan de nieuwste producten. Niet voor niets maken Eredivisieclubs als Ajax, Feyenoord en PSV gebruik van onze dugouts.

Bieden jullie ook dugout montage aan?

Zeker, onze monteurs plaatsen de dugout graag voor je op de door jou gewenste locatie! Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden kun je het beste even contact met ons opnemen. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl, we helpen je graag verder!

In welke afmetingen zijn de hockey dugouts leverbaar?

De hockey dugouts die je op deze pagina vindt hebben allemaal een stahoogte van 2 meter en een diepte van 1,50 meter. De breedte is geheel af te stellen naar wens. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. De verschillen tussen de hockey dugouts schuilen in de zitgelegenheid, coating en zijbeplating. Daarnaast bieden wij twee dugouts met tassenplank en jashaken! Ben je op zoek naar een dugout in andere afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke zitgelegenheden bieden jullie aan?

Wij bieden bij de hockey dugouts verschillende soorten zitgelegenheden aan: meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Bij de meranti en kunstgras banken bestaat de zitgelegenheid uit 2 planken als zitvlak en twee planken als rugleuning. Met de meranti banken ben je verzekerd van een duurzame en stevige keuze. De kunstgras banken vormen de meest milieubewuste keuze, omdat deze banken voor 100% bestaan uit gerecycled materiaal. De kuipstoelen geven ten slotte een zeer luxe uitstraling aan de dugout en zijn leverbaar in vele kleuren.    

Wat is coating?

Het frame van onze dugouts wordt gemaakt van aluminium, hierdoor zal de dugout niet gaan roesten. Dit wordt ook wel ‘bruut’ genoemd. Coating heeft dan ook vooral een esthetisch karakter, een gecoate dugout zorgt namelijk voor een exclusieve uitstraling. Coating is mogelijk in alle RAL-kleuren! 

Van welk materiaal zijn de hockey dugouts gemaakt?

Alle hockey dugouts bestaan uit een aluminium frame. Aan de zij- en achterkant van de dugout is Polycarbonaat beplating aangebracht. Deze beplating is doorzichtig, slagvast en UV-bestendig en wordt met RVS schroeven aan het frame van de dugout gemonteerd.

Waar worden de hockey dugouts gemaakt?

Alle dugouts worden net als onze hockeydoelen geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-3312
Type DugoutType Basic: halfrond 1mtr diep, 2mtr hoog, rechte voorzijde
Zitgelegenheid Dug-outVuren planken
CoatingGeen coating
Prijs & Cart verbergen voor product?Nee
Vanaf label weergeven?Nee

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder