1.024,87 847,00
Op voorraad
SKU
S-02222AS

Eindpaal voor honkbal -en softbal - 7 meter hoog - profiel 120x100mm - Geel (RAL 1023)

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Eindpaal - 7mtr - Zwart-Geel

Hoogte 7m | Ovaalprofiel 120x100mm | Zwart-Geel

1.024,87 847,00
- +
1.024,87 847,00
incl. btw

Eindpaal - 7mtr - Zwart-Geel

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Welke afmeting heb ik nodig?

Wij bieden eindpalen aan in drie verschillende afmetingen: 5,00 meter, 8,00 meter en 13,5 meter. De KNBSB eist dat de eindpaal een minimale hoogte heeft van 5,00 meter en ten minste 1,00 meter boven het buitenveldhek uitsteekt. Voor de honkbalwedstrijden in de Hoofdklasse geldt een afmeting van 8,00 meter en voor internationale wedstrijden is dit 13,5 meter. 

Tussen welke kleuren kan ik kiezen?

Je hebt de keuze tussen eindpalen die volledig geel zijn en eindpalen die geel-zwart geblokt zijn, zoals de KNBSB vereist. Bij de geel-zwart geblokte eindpaal bevat de eindpaal blokken van 0,50 meter die om en om geel of zwart zijn. Het onderste blok is altijd geel. 

Bieden jullie ook verlichte eindpalen aan?

Het is zeker mogelijk om je eindpalen te laten verlichten, zodat er ook ‘s avonds gespeeld kan worden. Je kunt hiervoor het best contact met ons opnemen, we bespreken de mogelijkheden graag met je! 

Kan ik ook voor andere honk- en softbal producten bij jullie terecht?

Op onze site vind je niet alleen eindpalen, maar ook honk- en softbal dugouts en honken en platen. Neem hiervoor een kijkje op de andere pagina’s!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-02222AS
KleurWit
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder