Eindpaal - 7mtr - Zwart-Geel

Eindpaal voor honkbal -en softbal - 7 meter hoog - profiel 120x100mm - Geel (RAL 1023)

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
966,79 799,00
Veelgestelde vragen
Welke afmeting heb ik nodig?

Wij bieden eindpalen aan in drie verschillende afmetingen: 5,00 meter, 8,00 meter en 13,5 meter. De KNBSB eist dat de eindpaal een minimale hoogte heeft van 5,00 meter en ten minste 1,00 meter boven het buitenveldhek uitsteekt. Voor de honkbalwedstrijden in de Hoofdklasse geldt een afmeting van 8,00 meter en voor internationale wedstrijden is dit 13,5 meter. 

Tussen welke kleuren kan ik kiezen?

Je hebt de keuze tussen eindpalen die volledig geel zijn en eindpalen die geel-zwart geblokt zijn, zoals de KNBSB vereist. Bij de geel-zwart geblokte eindpaal bevat de eindpaal blokken van 0,50 meter die om en om geel of zwart zijn. Het onderste blok is altijd geel. 

Bieden jullie ook verlichte eindpalen aan?

Het is zeker mogelijk om je eindpalen te laten verlichten, zodat er ook ‘s avonds gespeeld kan worden. Je kunt hiervoor het best contact met ons opnemen, we bespreken de mogelijkheden graag met je! 

Kan ik ook voor andere honk- en softbal producten bij jullie terecht?

Op onze site vind je niet alleen eindpalen, maar ook honk- en softbal dugouts en honken en platen. Neem hiervoor een kijkje op de andere pagina’s!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-02222AS
Kleur (combinatie)Wit
Prijs & Cart verbergen voor product?Nee
Vanaf label weergeven?Nee

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder