scroll down

CAMO350 Jeugdbal (2018/2019)

€ 17,50
incl. btw
€ 14,46
excl. btw
30 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,- (in NL)
scroll down

SKOR voetbal CAMO 350 - Dual Tech - maat 5 (OP=OP)

Rating
De SKOR CAMO350 Ligth is de training-/wedstrijbal voor de in ons assortiment voor de JO12/JO15 volgens de KNVB richtlijnen van 2018/2019. Ben je op zoek naar voetbal voor zowel training voor deze jeugdteams? Dan is is dit jouw keuze!
Deze voetbal is gemaakt met een moderne productietechniek (Dual Tech) en is opgetrokken uit de materialen die zowel vooral slijtvast zijn en hierdoor onderscheid de voetbal zich door een goede slijtvastheid en scherpe prijs!

Balgevoel 3/5
Vluchtgedrag 3/5
Slijtgedrag 5/5


Filosofie productontwikkeling

Alle SKOR voetballen zijn ontwikkeld in Nederland door het Product & Design Team van SKOR volgens de hoogste eisen. Ons uitgangspunt is altijd, net als bij alle andere producten, een voetbal te ontwikkelen die als beste in zijn prijsklasse te boek staat.

Bij SKOR ook geen onoverzichtelijk assortiment van allerlei ballen maar één bal die specifiek ontworpen is voor een bepaald gebruik dat aansluit bij de verschillende leeftijdscategoriën of gebruik van een voetbal.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie (verlies van luchtdruk in de bal)

Garantie voetballen 
Voor al onze ballen geldt dan ook een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie omdat wij achter onze kwaliteit staan en altijd de beste service willen bieden. Daarom bieden wij ook 1 jaar garantie op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachtte slijtage van de bal is uitgesloten.

Productietechniek voetballen 
De SKOR voetballen worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken. Hier bieden wij de keuze uit 3 soorten:
1. Thermo Bonded; dit zijn volledig gelijmde voetballen waarbij onder hoge druk en temperatuur de panelen worden verlijmd. Hierdoor is de bal 100% waterdicht en perfect rond wat leidt tot de allerbeste baleigenschappen. Op de WK's en Champions League wordt al jarenlang met de Thermo Bonded voetballen gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); dit zijn machine gestikte voetballen die vervolgens verlijmd worden. Ook deze voetballen zijn waterdicht alleen is de rondheid en stabiliteit net wat minder.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele productietechniek zijn de handgestikte ballen. Jarenlang was dit dé standaard, maar het nadeel is dat deze ballen niet 100% waterdicht zijn, maar ook niet met een zachte toplaag uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor voelen deze ballen een stuk harder aan.

Materialen van onze voetballen 
Alle SKOR voetballen worden gemaakt van de beste PU materialen (ballen worden al decennia niet meer van leer gemaakt) met een butyl binnenbal. Dit soort binnenballen zorgen voor een hoge luchtretentie waardoor niet elke training de ballen opnieuw opgepompt te hoeven worden. Het zachte PU zorgt voor  een  heerlijke 'touch' van de bal waardoor er met veel gevoel gespeeld kan worden. Omdat deze voetballen dermate goed zijn voelt het zelfs dat de voetballen te licht zijn, maar dat komt omdat ze gewoonweg verder geschoten worden met dezelfde kracht. Verbaas jezelf en probeer deze voetbal!

Meer informatie
Art.nr.S-01010PS
Constructie voetbalDual Tech (onderhuids gestikt)
Maat5 (vanaf 11 jaar)
Gewicht350 gram
LeeftijdscategorieJO12, JO13, JO14, JO15, MO13, MO15

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
GERELATEERDE PRODUCTEN