scroll down

BANKS

Vanaf € 84,95
incl. btw
€ 70,21
excl. btw
30 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,- (in NL)
scroll down

SKOR Keepershandschoen The BANKS - roll-hybrid cut

The BANKS is een keepershandschoen uit onze MatchSeries en is daarmee uitermate geschikt voor het spelen van wedstrijden onder alle omstandigheden. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en vanaf maat 6! Dus ook verkrijgbaar voor de oudere jeugdspelers.

Door zijn unieke "cut", namelijk hybrid roll finger, zul je met deze handschoen een ultieme pasvorm ervaren, wat zorgt voor een heel flexibel gevoel. Door het grote latex oppervlakte heb je ook een goede grip op de bal. 

De palm (binnenzijde) van deze keepershandschoen is opgetrokken uit super zacht 4mm Duits Latex van hoogwaardige kwaliteit, die een ultieme grip waarborgt.

De backhand is vervaardigd uit neopreen met een heerlijk strakke pasvorm maar die toch erg veel bewegingsvrijheid biedt. De vingers zijn uitgevoerd in Latex, wat een goede grip op de bal geeft tezamen met de rubber mouldings op het neopreen. Hierdoor geef je de bal een goede "punch", maar tegelijkertijd met een goed comfort.

Binnenin de handschoen heeft The BANKS de Silicon XT strips. Deze unieke noviteit zorgt voor een ultieme grip binnenin de handschoen, waardoor je hand nooit zal gaan glijden in de handschoen. Hierdoor zal het uitgooien van de bal met veel meer precisie gaan!

Met deze BANKS keepershandschoen ben je verzekerd van een stoere uitstraling als keeper en heb je een keepershandschoen van absoluut topniveau!

Meer informatie
Art.nr.M10000032
ProductnaamSKOR Keepershandschoen The BANKS
Type sluitingLatex band (verlengde gripzone van de palm)
HandschoentypeRoll Hybrid (optimum grip en vrijheid)
Palm materiaal (binnenzijde)Match grip latex - Zeer goede grip
PolsElastic band (strakke fit)
Siliconen strips aan binnenzijdeJa
Goalkeeper_OptionsSilicon XT Strips - inside (tegen glijden), Wrap around thumb (optimale balcontrole), 3D shock zone (comfort bij stompen), Silicon touch zones (max. grip bij stompen)
InclusiefLuxe handschoenentasje

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)