scroll down

Gripsokken

De wereldwijde trend: gripsokken! Herken je dat gevoel dat je doorschiet in je schoen tijdens het schieten van een bal? Of wanneer je aanzet bij een sprint? Dankzij de anti-slip noppen aan de onderkant van onze gripsokken, zet je perfect aan bij iedere beweging of sprint die je trekt! Daarbij schiet je dus ook niet naar voren in je voetbalschoen en ga je direct een stuk beter voetballen. Onze gripsokken zijn ook geschikt voor sporten met veel zijdelingse beweging als korfbal, hockey, squash, tennis, hardlopen en fitness. 

Vanaf 16,95
incl. btw
14,01
excl. btw
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Keuze uit gripsokken
Wij bieden jou de keuze om grip sokken te bestellen in het zwart en wit. Geef daarbij aan welke maat je nodig hebt en hoeveel je wilt bestellen. Het is handig om wat meer setjes te bestellen, zodat je altijd schone sokken hebt liggen voor jouw voetbaltraining- of wedstrijd. Het is namelijk ideaal om tijdens elke training deze voetbalsokken aan te trekken. Als je eenmaal deze voetbalsokken bent gewend, wil je niet meer anders.

Waarom gripsokken van SKOR?
Bij ons kun je zeker zijn van gripsokken van uitstekende kwaliteit. Wij ontwikkelen deze gripsokken ook nog eens helemaal zelf, dus kunnen je goede kwaliteit in ieder geval garanderen. We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Daarbij ben je zeker van één vast adres voor al je sportproducten. Vanaf een bedrag van €50,00 bieden wij je een gratis verzending in heel Nederland, dus kijk gerust nog eens verder in ons assortiment.

Gripsokken bestellen
Bestel je gripsokken nu online via SKOR. Heb je een vraag over onze voetbalsokken of wil je meer weten over ons assortiment met sportartikelen? Raadpleeg dan nu onze klantenservice. We komen onze afspraken na en werken zonder tussenpersonen, dus je praat altijd direct met ons. Bel ons even op, stuur een chatbericht en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een antwoord. Voor meer informatie kun je ons ook volgen op onze social media kanalen. 

Eigenschappen gripsokken

  • Verkrijgbaar in de kleur wit of zwart.
  • Voorkomt blaren. De anti-slip noppen aan de onderkant van de sok houden je voet op de plek tijdens het sporten. Hierdoor glij je niet door in je schoen, wat de kans op blaren verkleint.
  • Glijdt niet af. Dankzij de dikke band bovenaan de gripsok, blijft de sok op zijn plaats tijdens iedere beweging die jij maakt.
  • Een sok voor iedere voet. De arch support op de wreef zorgt ervoor dat de sok nauw aansluit om de voet van iedere sporter.
  • Optimale fit. Het uiteinde en de hak van de sok bestaan uit speciaal materiaal dat voorkomt dat de sok dubbel zit in je sportschoen.
  • Geschikt voor sporten met veel zijdelingse beweging zoals voetbal, korfbal, hockey, squash en tennis. Wij raden de gripsokken ook aan voor individuele sporten als hardlopen en fitness. 

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.M10000059

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5