170,61 141,00
Op voorraad
SKU
S-11489ES

Voor verschillende condities van de ondergrond kunnen meerdere fundaties gebruikt worden. De standaard grondbuis is in veel gevallen een uitstekende oplossing. Deze kan met het juiste gereedschap gemonteerd worden zonder dat er beton toegepast wordt.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Set van 2 grondpotten voor vast voetbaldoel 1mtr

Geschikt voor 100-120mm doelprofiel | Inclusief deksel

170,61 141,00
- +
170,61 141,00
incl. btw

Set van 2 grondpotten voor vast voetbaldoel 1mtr

Alternatieve producten

Productbeschrijving

  • Grondpot geschikt voor 100-120 mm doelprofiel
  • 1 mtr lang
  • Het profiel is aan de binnenzijde voorzien van een kleine ribben zodat het doelprofiel eenvoudiger te demonteren is wanneer dit nodig is
  • Inclusief deksel
  • Per vast doel is een set van twee grondpotten nodig
  • Exclusief montage

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Van welk materiaal worden de voetbaldoelen gemaakt?

Onze voetbaldoelen worden, met uitzondering van de straatsport doelen gemaakt van aluminium in onze eigen fabriek in Almelo! De grondpotten, netbeugels en spanpalen worden ook van dit materiaal gemaakt. Is één van deze producten aan vervanging toe? Geen probleem! Je kunt de voetbaldoel toebehoren los bestellen op onze site.

Kan ik bij een kapot voetbaldoel onderdeel aanspraak maken op garantie?

Wij streven ernaar om de allerhoogste kwaliteit te leveren. Mocht een onderdeel van je voetbaldoel desondanks kapot zijn gegaan, dan kun je het beste contact opnemen met ons(bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl). We kijken dan naar je specifieke situatie om zo tot een passende oplossing te komen!

Worden de voetbaldoel toebehoren ook door jullie zelf geproduceerd?

Al onze voetbaldoelen worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd, waar wij alleen met de beste mensen en materialen werken. De voetbaldoel toebehoren die een onderdeel vormen van het doel zelf worden dus allemaal door onszelf geproduceerd. Denk hierbij aan spanpalen, grondpotten en netbeugels!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-11489ES
AfmetingVoor doelprofiel 100-120mm

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder