Handbaldoel - Vrijstaand - Rood/Wit

1.118,04 924,00

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
Veelgestelde vragen
Welke afmeting hebben de handbaldoelen?

De handbaldoelen zijn 3,00 meter breed en 2,00 meter hoog. De diepte van alle doelen is 1,00 meter. 

Van welk materiaal worden de handbaldoelen gemaakt?

De handbaldoelen worden allemaal gemaakt van aluminium en vervolgens gedeeltelijk voorzien van een rode of blauwe kleur. 

Worden de doelen inclusief montage geleverd?

De handbaldoelen worden niet inclusief montage geleverd. Wanneer je graag wilt dat onze monteurs het handbaldoel voor je monteren kun je het beste even contact met ons opnemen, we bespreken de mogelijkheden graag met je! 

Hoe wordt het net bevestigd?

Het net wordt bevestigd door het gebruik van kunststof nethaken. Het net kan eenvoudig achter de nethaken worden gehangen. Wij raden aan om het net om iedere 10-15 cm achter een nethaak te plaatsen. 

Bieden jullie ook handbalnetten aan?

Een handbaldoel is niet compleet zonder net. Op onze site kun je dan ook terecht voor handbalnetten. Hierbij heb je keuze uit verschillende afmetingen en kleuren! 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-03400-1PS
KleurWit

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder