scroll down

Doelnet 3x2x0,8x1mtr

Dit DOELNET 3X2X0,8X1MTR is geschikt voor alle type doelen. Check naast de breedte en hoogte ook goed de dieptematen. Handballen doe je op een doel met net. En dit SKOR doelnet heeft de perfecte pasvorm. Een top uitstraling is gegarandeerd met dit doelnet!

47,00
incl. btw
38,84
excl. btw

Vragen over dit product?

Heb je vragen over dit product of wil je meer informatie, bij SKOR kunnen wij antwoord geven op al je vragen. Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in of vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jou.

Adviesgesprek inplannen
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Materiaal doelnet

De SKOR handbaldoelnetten zijn gemaakt van PolyPropyleen, ook wel PP genoemd. Tevens zijn de doelnetten UV gestabiliseerd wat de levensduur ten goede komt. PP is een sterk maar ook flexibel materiaal en daarnaast heeft het een hoge kleurvastheid.
Let bij de keuze van uw doelnet goed op de afmetingen die benodigd zijn. Meet goed de breedte en hoogte maar ook de diepte boven en onder op van op doelnet. De SKOR doelnetten zijn geschikt voor alle type en merken handbaloelen.

Afmetingen doelnet

- Afmetingen: 3x2x0,8-1mtr  (Breedte x hoogte x diepte boven - diepte onder)
- Maaswijdte: Maas 10cm
- Materiaal: 4mm PP GROEN

SKOR Doelnetten

De SKOR doelnetten worden gefabriceerd in speciale fabrieken over de hele wereld. De standaard netten in Azië en de speciale netten in Nederland of Duitsland. De standaard doelnetten hebben we altijd ruim op voorraad en de specials hebben we over het algemeen ook altijd liggen.

Levensduur van de doelnetten

Wij adviseren met het volgende rekening te houden om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de doelnetten:
- Zorg dat de netten altijd goed passen!
- Een te slap doelnet zal over de grond slijten
- Een te strak doelnet zal bij de netbevestiging slijten
- Klim nooit in de netten
- Zorg dat het net elke 10-15cm bevestigd zit
- Als het doelnet niet gebruikt wordt, houdt het dan zoveel mogelijk uit de zon

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-03695PS
Bovendiepte0,8 mtr
Onderdiepte1 mtr
Breedte - hoogte3 x 2 mtr
KleurGroen
Dikte4 mm
Grootte maas100 mm
Soort materiaalPP (polypropyleen)

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Maken jullie ook doelnetten op maat?

Dit is zeker mogelijk! Op onze site vind je doelnetten in veel verschillende afmetingen, deze zijn afgestemd op de afmetingen van de doelen die het vaakst voorkomen en ze worden allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Ben je op zoek naar een doelnet op maat en kun je je gewenste maat niet vinden op onze site? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je (bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl)!

Kan ik een los net aanschaffen?

Ja, dat kan. Op de site vind je tal van doelnetten in verschillende afmetingen. Deze doelnetten zijn allemaal per stuk te bestellen. Het is dus zeker mogelijk om een los net te kopen. Mocht je meerdere doelnetten nodig hebben, dan profiteer je van staffelkorting!

Van welk materiaal zijn jullie doelnetten gemaakt?

De doelnetten worden gemaakt van polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE), waarbij PP het vaakst voorkomt. Een doelnet van PP is gemakkelijk in het doel te hangen en kan bovendien strak in het doel worden gehangen. Een doelnet van PP is voordeliger in aanschaf dan een doelnet van PE, maar zal ook iets sneller slijten. Naast het materiaal heb je bij onze doelnetten ook een keuzemogelijkheid bij de draaddikte en maaswijdte.

Hoe kies ik het doelnet wat het beste bij mij past?

Op onze site bestel je eenvoudig het doelnet dat je nodig hebt! Meet hiervoor goed de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde van je voetbaldoel op, zodat je het doelnet in de juiste afmeting bestelt. Een strak hangend doelnet zal namelijk langer meegaan. Neem voor al onze doelnetten een kijkje op onze site. Bestel je meerdere doelnetten? Dan profiteer je van staffelkorting!

Bieden jullie ook goedkope doelnetten?

Ben je op zoek naar een goedkoop doelnet? Neem dan een kijkje op onze site en bekijk alle mogelijkheden. Wanneer je meerdere doelnetten bestelt, profiteer je van staffelkorting!

Op zoek naar een doelnet voor in een goal?

Zoek je een doelnet voor in jouw goal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt op onze site vele soorten doelnetten voor verschillende afmetingen goals: van 1,2x0,8 meter tot 7,32x2,44 meter. Onze doelnetten zijn doorgaans gemaakt van polypropyleen (PP), waardoor het net gemakkelijk en strak in de goal kan worden gehangen.

Hoe bevestig ik een doelnet door middel van nethaken?

Het doelnet kan op verschillende manieren in het doel worden gehangen. Netbevestiging door middel van nethaken is daar één van. Wij raden aan om elke 10-15 cm het doelnet achter een haak te hangen, hierdoor zal het net stevig in het doel hangen. Op onze site vind je verschillende voetbaldoelen met nethaken. Zijn je nethaken aan vervanging toe? Geen probleem, bij onze voetbaldoel toebehoren kun je losse nethaken (per set van 10 stuks) aanschaffen.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een doelnet?

Op onze site vind je vele doelnetten. Het is verstandig om voor de aanschaf van een nieuw doelnet de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde van het voetbaldoel goed op te meten. Wanneer het doelnet strak in het doel hangt, zal het namelijk langer meegaan! Neem voor de verschillende soorten doelnetten een kijkje op onze webshop.

Wat gebruik ik bij Walking Football?

Bij Walking Football wordt gebruikt gemaakt van 3x1 meter voetbaldoelen, hiervoor is dus een 3x1 meter doelnet nodig. Het is echter verstandig om de diepte van het doel aan de bovenzijde en de onderzijde goed op te meten voor het bestellen van het doelnet, omdat hier enkele jaren geleden een wijziging in heeft plaatsgevonden door de KNVB. Neem bij twijfel gerust contact met ons op: bel naar +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl!

Bieden jullie ook zwarte/gekleurde doelnetten?

Wij bieden op onze site geen volledig zwarte doelnetten aan, met uitzondering van het ballenvanger-net. De standaardkleur die wij aanbieden is wit, maar er zijn ook tal van andere kleurcombinaties mogelijk, zodat jij je doel kunt voorzien van een doelnet in de clubkleuren. Neem hiervoor een kijke op onze site! De KNVB adviseert vanwege de goede contrastwerking een doelnet in de kleur wit.

Van welk materiaal zijn de handbalnetten gemaakt?

Alle handbalnetten zijn gemaakt van polypropyleen (PP). Je kunt deze doelnetten eenvoudig in het handbaldoel hangen en daarnaast zijn de doelnetten relatief voordelig in aanschaf. Doordat doelnetten van PP een hoge kleurvastheid hebben, zal de kleur niet snel verbleken. 

Wat wordt bedoeld met de maaswijdte?

Met de maaswijdte wordt de afmeting van de vierkante vormen in het net bedoeld (horizontaal gemeten). Bij de handbalnetten kun je kiezen tussen een maaswijdte van 4,5 cm, 10 cm en 12 cm. 

Welke draaddikte kan ik het beste kiezen?

Bij de handbalnetten heb je de keuze uit twee draaddiktes: 3mm en 4mm. Bij andere sporten kun je soms ook nog kiezen uit een draaddikte van 5mm. Wij hanteren als standaarddraaddikte 4mm. Een dikker draad zal langer meegaan, maar een dunner draad is voordeliger in aanschaf. 

Welke afmeting heb ik nodig?

Het is belangrijk dat het net strak in het doel hangt. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar draagt ook bij aan de levensduur van het net. Meet daarom goed de afmetingen van de binnenzijde van het handbaldoel op. Twijfel je of je de juiste afmeting hebt? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met het uitkiezen van de juiste afmeting!

In welke kleuren zijn de handbalnetten verkrijgbaar?

Op onze site vind je handbalnetten in de kleuren wit en groen. Wanneer je op zoek bent naar een andere kleur kun je het beste even contact met ons opnemen, er is veel mogelijk! 

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5