Hardware

Hardware

Topkwaliteit aluminium doelen en dug-outs, handgemaakt in onze eigen fabriek. Kies voor standaard of maatwerk. Alles is mogelijk. Heeft jouw club speciale wensen? Gooi ze erin, wij helpen je!

Voetbaldoelen

De voetbaldoelen van SKOR zijn de ideale doelen voor training en wedstrijd. Zowel de vaste als verplaatsbare doelen maken we volledig zelf in onze eigen fabriek. Voor kwaliteit en een snelle levertijd durven wij onze handen dus in het vuur te steken. 

Van Eredivisie tot Eerste Divisie en amateurclubs: de doelen van SKOR Sports zie je overal op de velden. Ook onze aluminium kooidoelen en P-doelen zijn ware stukjes vakwerk van onze eigen lassers. 

Hulp nodig?

Onze specialisten helpen je graag een doel kiezen dat bij jouw wensen past! Ook maatwerk is mogelijk. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Gratis adviesgesprek

Voetbaldoel toebehoren

Vind hier alle accessoires die je nodig bent bij het samenstellen van een voetbaldoel. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op!

Dug-outs

Zeg je dug-outs, dan zeg je SKOR. Onze topkwaliteit dug-outs staan bij amateur- en profclubs wereldwijd. Een gebogen of recht model? Meranti banken of kuipstoelen in de kleur van jouw club? Elke SKOR dug-out is een staaltje vakwerk, met aandacht gemaakt in onze eigen fabriek. 

Naast dug-outs voor voetbal is SKOR ook het adres voor korfbal- en hockey-dug-outs.


Hulp nodig bij het kiezen van de juiste dug-out, of maatwerk nodig?

Onze specialisten helpen je graag een dug-out kiezen die bij jouw wensen past!

Gratis adviesgesprek

 1. Dug-out type 1
  Bekijk
 2. Dug-out type 2
  Bekijk
 3. Dug-out type 2.2
  Bekijk

Dug-outs toebehoren

Losse onderdelen of upgrades voor je dug-out nodig? Vind hier de meest voorkomende onderdelen. Kom je er niet uit of heb je nog een vraag? Neem contact met ons op! 

 1. Kuipstoel
  Vanaf 26,95
  incl. btw
  22,27
  excl. btw
  Bekijk

Doelnetten

Geen voetbaldoel is compleet zonder een hagelwit, superstrak doelnet. Onze tip: vervang de doelnetten elk jaar én controleer voor elke training of wedstrijd of het net stevig in de netbevestiging zit.