Vaste voetbaldoelen

Vaste voetbaldoelen

Van Eredivisie tot Eerste Divisie en amateurclubs: de vaste doelen van SKOR zie je overal op de velden. Ook onze aluminium kooidoelen en P-doelen zijn ware stukjes vakwerk van onze eigen lassers. 

Wil je hulp bij het samenstellen van het perfecte vaste doel voor jouw sportpark? Neem contact met ons op. Maatwerk is uiteraard mogelijk.

Vaste voetbaldoelen 7,32x2,44 mtr

Op zoek naar vaste doelen voor de wedstrijdvelden? Bij SKOR vind je een groot aanbod aluminium WK-doelen of kooidoelen en P-doelen.

Kies eerst het  gewenste model en het type kruising van de doelpalen en lat. Maak het vaste doel daarna af met een opklapbare netbeugel, spanpalen en andere opties.

 

Opklapbare netbeugels

Met een opklapbare netbeugel bevestig je het doelnet stevig aan de onderkant van een WK-doel of P-doel. Wordt het veld onderhouden of heeft het laatste fluitsignaal geklonken? Dan klap je de beugel gemakkelijk omhoog en blijft het doelnet intact. Omdat we de veiligheid van sporters hoog opnemen, heeft de SKOR opklapbare netbeugel met ComFix netbevestiging extra afgeronde hoeken.

Onze vaste doelen zijn standaard voorzien van een aluminium opklapbare netbeugel. Heb je een doel van een ander merk? Neem contact op, we helpen je!

Spanpalen

Spanpalen geven het doelnet de typische vierkante kooivorm. De SKOR kooidoelen worden standaard geleverd met een set stalen spanpalen, thermisch verzinkt.

Een extra of vervangende set spanpalen bestel je gemakkelijk hier. De verschillende typen spanpalen passen op al onze WK-doelen. 

Grondpotten

Vaste doelen moeten vast in de grond zitten, zo simpel is het. Veiligheid staat voorop! Aluminium grondpotten zijn de  oplossing om vaste doelen en spanpalen te funderen. Is de ondergrond minder stabiel? Kies voor grondpotten met schetsplaat. 

De SKOR grondpotten gaan eindeloos mee en zijn uitwisselbaar met al onze doelen en spanpalen!

 1. Set van 2 grondpotten spanpaal buis 48mm 1mtr Meer info
  € 32,50
  incl. btw
  € 26,86
  excl. btw
 2. Set van 2 grondpotten spanpaal buis 60mm 1mtr Meer info
  € 105,00
  incl. btw
  € 86,78
  excl. btw

Accessoires

Diverse

 1. Kabel om opklapbare netbeugel ø40mm vast te maken Meer info
  € 21,00
  incl. btw
  € 17,36
  excl. btw
 2. Reparatieset kunststof netstrip 1,0 mtr Meer info
  € 9,95
  incl. btw
  € 8,22
  excl. btw
 3. Reparatieset kunststof netstrip 1,8 mtr Meer info
  € 21,95
  incl. btw
  € 18,14
  excl. btw