Hardware

Hardware

Topkwaliteit aluminium doelen en dug-outs, handgemaakt in onze eigen fabriek. Kies voor standaard of maatwerk. Alles is mogelijk. Heeft jouw club speciale wensen? Gooi ze erin, wij helpen je!

Verplaatsbare voetbaldoelen

De verplaatsbare voetbaldoelen van SKOR zijn de ideale doelen voor training en wedstrijd. We maken ze 100% zelf in onze eigen fabriek. Voor kwaliteit en een snelle levertijd durven wij onze handen dus in het vuur te steken. 

Staat de gewenste uitvoering niet in onze shop? Laat het vooral weten, het kan ons niet gek genoeg zijn. 

 1. Verplaatsbaar doel 7,32x2,44 ComFix Meer info
  € 1.435,00
  incl. btw
  € 1.185,95
  excl. btw
 2. Verplaatsbaar doel 7,32x2,44 ComFix draagbeugels Meer info
  € 1.575,00
  incl. btw
  € 1.301,65
  excl. btw
 3. Verplaatsbaar doel 7,32x2,44 ComFix kruiwagen Meer info
  € 1.685,00
  incl. btw
  € 1.392,56
  excl. btw

Vaste voetbaldoelen

Van Eredivisie tot Eerste Divisie en amateurclubs: de vaste doelen van SKOR zie je overal op de velden. Ook onze aluminium kooidoelen en P-doelen zijn ware stukjes vakwerk van onze eigen lassers. 

Wil je hulp bij het samenstellen van het perfecte vaste doel voor jouw sportpark? Neem contact met ons op. Maatwerk is uiteraard mogelijk.

Dug-outs

Zeg je dug-outs, dan zeg je SKOR. Onze topkwaliteit dug-outs staan bij amateur- en profclubs wereldwijd. Een gebogen of recht model? Meranti banken of kuipstoelen in de kleur van jouw club? Elke SKOR dug-out is een staaltje vakwerk, met aandacht gemaakt in onze eigen fabriek. 

Ga voor een standaard dug-out of laat 'm volledig customizen. Geef ons in dat geval je wensen door, dan gaan wij aan de slag.

Naast dug-outs voor voetbal is SKOR ook het adres voor korfbal- en hockey-dug-outs.

 1. Dug-out type 1 Meer info
 2. Dug-out type 2 Meer info
 3. Dug-out type 2.2 Meer info

Doelnetten

Geen voetbaldoel is compleet zonder een hagelwit, superstrak doelnet. Onze tip: vervang de doelnetten elk jaar én controleer voor elke training of wedstrijd of het net stevig in de netbevestiging zit. 

SALE

Vind hier je SKOR producten tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kunnen inruilers zijn, maar ook overjarige modellen. Kijk dus goed naar de beschrijving om de staat van het product te bekijken.