Hardware

Hardware

Topkwaliteit aluminium doelen en dug-outs, handgemaakt in onze eigen fabriek. Kies voor standaard of maatwerk. Alles is mogelijk. Heeft jouw club speciale wensen? Gooi ze erin, wij helpen je!

Voetbaldoelen

De voetbaldoelen van SKOR zijn de ideale doelen voor training en wedstrijd. Zowel de vaste als verplaatsbare doelen maken we 100% zelf in onze eigen fabriek. Voor kwaliteit en een snelle levertijd durven wij onze handen dus in het vuur te steken. 

Staat de gewenste uitvoering niet in onze shop? Laat het vooral weten, het kan ons niet gek genoeg zijn. 

Van Eredivisie tot Eerste Divisie en amateurclubs: de doelen van SKOR zie je overal op de velden. Ook onze aluminium kooidoelen en P-doelen zijn ware stukjes vakwerk van onze eigen lassers. 

Wil je hulp bij het samenstellen van het perfecte voetbaldoel voor jouw sportpark? Neem contact met ons op. Maatwerk is ook hierbij uiteraard mogelijk.

Voetbaldoel toebehoren

Vind hier alle accessoires die je nodig bent bij het samenstellen van een voetbaldoel. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op!

Dug-outs

Zeg je dug-outs, dan zeg je SKOR. Onze topkwaliteit dug-outs staan bij amateur- en profclubs wereldwijd. Een gebogen of recht model? Meranti banken of kuipstoelen in de kleur van jouw club? Elke SKOR dug-out is een staaltje vakwerk, met aandacht gemaakt in onze eigen fabriek. 

Ga voor een standaard dug-out of laat 'm volledig customizen. Geef ons in dat geval je wensen door, dan gaan wij aan de slag.

Naast dug-outs voor voetbal is SKOR ook het adres voor korfbal- en hockey-dug-outs.

 1. Dug-out type 1 Meer info
 2. Dug-out type 2 Meer info
 3. Dug-out type 2.2 Meer info

Dug-outs toebehoren

Losse onderdelen of upgrades voor je dug-out nodig? Vind hier de meest voorkomende onderdelen. Kom je er niet uit of heb je nog een vraag? Neem contact met ons op! 

 1. Kuipstoel Meer info
  Vanaf € 26,95
  incl. btw
  € 22,27
  excl. btw

Doelnetten

Geen voetbaldoel is compleet zonder een hagelwit, superstrak doelnet. Onze tip: vervang de doelnetten elk jaar én controleer voor elke training of wedstrijd of het net stevig in de netbevestiging zit. 

SALE

Vind hier je SKOR producten tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kunnen inruilers zijn, maar ook overjarige modellen. Kijk dus goed naar de beschrijving om de staat van het product te bekijken.

 1. Mini Hockeydoel 2x1mtr PE slagplank Meer info
  € 790,00
  incl. btw
  € 652,89
  excl. btw
 2. Verplaatsbaar doel FULHAM Special (brons) Meer info
  € 1.225,00
  incl. btw
  € 1.012,40
  excl. btw