Hockey dugouts

Hockey dugouts

Ben je op zoek naar een hockey dugout waarin de staf en wissels de wedstrijd comfortabel kunnen bekijken? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je verschillende dugouts die geschikt zijn voor op het hockeyveld. De hockey dugouts van SKOR zijn van hoge kwaliteit. Je bent dan ook niet de eerste die deze pagina bezoekt: clubs uit de Hoofdklasse Hockey als Bloemendaal, Rotterdam en Kampong waren je al voor!

Hockey dugouts

Ben je op zoek naar een hockey dugout waarin de staf en wissels de wedstrijd comfortabel kunnen bekijken? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je verschillende dugouts die geschikt zijn voor op het hockeyveld. De hockey dugouts van SKOR zijn van hoge kwaliteit. Je bent dan ook niet de eerste die deze pagina bezoekt: clubs uit de Hoofdklasse Hockey als Bloemendaal, Rotterdam en Kampong waren je al voor!

Filter resultaten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
 1. Dugout type 2 Montrouge

  Diepte 1,5m | Kunstgras banken | Gecoat

 2. Dugout type 2 Düsseldorf

  Diepte 1,5m | Kunstgras banken | Ongecoat

 3. Dugout type 2 Terrassa

  Diepte 1,5m | Kuipstoelen | Gecoat | 4mm donkere beplating

 4. Dugout type 2 Montrouge Hockey

  Diepte 1,5m | Meranti banken | Gecoat | Met tassenplank en jashaken

  0,00
 5. Dugout type 2 Montrouge

  Diepte 1,5m | Kuipstoelen | Gecoat

 6. Dugout type 2 Montrouge

  Diepte 1,5m | Meranti banken | Gecoat

 7. Dugout type 2 Düsseldorf Hockey

  Diepte 1,5m | Meranti banken | Ongecoat | Met tassenplank en jashaken

  0,00
 8. Dugout type 2 Düsseldorf

  Diepte 1,5m | Kuipstoelen | Ongecoat

 9. Dugout type 2 Düsseldorf

  Diepte 1,5m | Meranti banken | Ongecoat

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina

Type hockey dugouts

Op deze pagina vind je vijf verschillende soorten hockey dugouts. Alle dugouts hebben een afmeting van 2,05x1,5x1,5 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde) met een stahoogte van 2,00 meter. De breedte van de dugouts is af te stellen op jouw wensen. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. De dugouts zijn voorzien van 3mm Polycarbonaat beplating (glashelder), met uitzondering van de type Terrassa. Dit type heeft een 4mm Polycarbonaat beplating (bronsgloed). Wat betreft de zitgelegenheid heeft u de keuze tussen meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Ook is het mogelijk om de dugout te laten coaten (in alle RAL-kleuren), hetgeen een exclusieve uitstraling van de hockey dugout oplevert. De innovatieve type 2 Montrouge Hockey en type 2 Düsseldorf Hockey dugouts hebben daarnaast een tassenplateau en kledinghaken achter het zitgedeelte. Hierdoor kunnen spelers en staf hun tassen en jassen eenvoudig in de dugout plaatsen. Ideaal toch? De hockey dugouts die wij aanbieden hebben een rechte voorzijde, waardoor ze gelijk met het hekwerk geplaatst kunnen worden.

Hockey dugouts uit eigen fabriek

Al onze hockey dugouts worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige dugouts voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren. Super handig wanneer je snel een nieuwe wilt hebben voor op de club, of wanneer je gewoonweg niet lang wilt wachten. Je bestelt je hockey dugout eenvoudig online op deze pagina. Ook maatwerk is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op. Indien gewenst nemen we de dugout na de productlevenscyclus tegen restwaarde van je club over, om hier vervolgens nieuwe producten van te maken. Zo is de cirkel rond!

Hockey dugout kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina bij de verschillende hockey dugouts het type dat jij nodig hebt! Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft maatwerk? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
In welke afmetingen zijn de hockey dugouts leverbaar?

De hockey dugouts die je op deze pagina vindt hebben allemaal een stahoogte van 2 meter en een diepte van 1,50 meter. De breedte is geheel af te stellen naar wens. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. De verschillen tussen de hockey dugouts schuilen in de zitgelegenheid, coating en zijbeplating. Daarnaast bieden wij twee dugouts met tassenplank en jashaken! Ben je op zoek naar een dugout in andere afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke zitgelegenheden bieden jullie aan?

Wij bieden bij de hockey dugouts verschillende soorten zitgelegenheden aan: meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Bij de meranti en kunstgras banken bestaat de zitgelegenheid uit 2 planken als zitvlak en twee planken als rugleuning. Met de meranti banken ben je verzekerd van een duurzame en stevige keuze. De kunstgras banken vormen de meest milieubewuste keuze, omdat deze banken voor 100% bestaan uit gerecycled materiaal. De kuipstoelen geven ten slotte een zeer luxe uitstraling aan de dugout en zijn leverbaar in vele kleuren.    

Wat is coating?

Het frame van onze dugouts wordt gemaakt van aluminium, hierdoor zal de dugout niet gaan roesten. Dit wordt ook wel ‘bruut’ genoemd. Coating heeft dan ook vooral een esthetisch karakter, een gecoate dugout zorgt namelijk voor een exclusieve uitstraling. Coating is mogelijk in alle RAL-kleuren! 

Van welk materiaal zijn de hockey dugouts gemaakt?

Alle hockey dugouts bestaan uit een aluminium frame. Aan de zij- en achterkant van de dugout is Polycarbonaat beplating aangebracht. Deze beplating is doorzichtig, slagvast en UV-bestendig en wordt met RVS schroeven aan het frame van de dugout gemonteerd.

Waar worden de hockey dugouts gemaakt?

Alle dugouts worden net als onze hockeydoelen geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

 • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

 • 30 dagen bedenktijd

 • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5