Hockey dugouts

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd welk hockeydugout past bij jouw club?

De hockeydugouts van SKOR zijn een bekende verschijning langs de hockeyvelden. Vele hoofdklasse verenigen hebben hockeydugouts van SKOR langs de lijn staan. Denk aan HCR, Kampong, Hurley en Bloemendaal. De hockey dug-outs springen niet alleen in het oog door hun fraai uitstraling, maar zijn ook nog eens uiterst functioneel. Werkelijk aan alles is gedacht. Denk aan voorzieningen om je sticks op te bergen, tassenhouders om je sporttas op kwijt te kunnen en jashaken om je kleding aan op te hangen. Heel anders dan bij voetbal nemen hockeyers hun gear mee naar het veld en leggen dit in de dug-out. De hockeydugouts van SKOR zijn daar volledig op afgestemd. Naast dit soort slimme opties zijn de hockeydug-outs van SKOR in vele uitvoeringen beschikbaar. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, RAL kleuren, hoogtes, zitgelegenheid en breedtes. Werkelijk te veel om op te noemen. We nemen je daarom hieronder graag mee in de verschillen tussen de hockeydugouts en de keuzes die er te maken zijn. Kom je er nou niet uit, neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij begeleiden je graag bij het maken van keuzes.

Lees meer
 • Bekijk onze hockeydugouts
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van dug-outs bij SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze dug-outs
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte hockeydugouts

Hieronder zie je een selectie van onze hockeydugouts. 

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

Hockey dug-outs hebben een typische afmeting

In tegenstelling tot de voetbal dug-outs hebben de hockey dug-outs vaak een wat grotere afmeting en is de staander van het zijframe recht. Daardoor is de hockeydugout makkelijk tussen de staanders van het hekwerk te monteren. Dat moet namelijk strak aansluiten, zodat er geen hockeyballen uit het veld kunnen worden gesloten. Bij een voetbaldugout is de staander van het zijframe vaak schuin. Daarbij is het geen issue dat het hekwerk niet strak aansluit. De hockeydugouts zijn ook wat dieper en groter. Dat komt doordat er veel meer materiaal in de dug-out wordt gelegd.

Lees meer

Hockeydugouts gemaakt in Nederland

De hockeydugouts van SKOR worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo (NL). Daarmee zijn wij 1 van de twee laatst overgebleven producenten van hockeydoelen en hockeydug-outs. Als je een hockeydugout van SKOR koopt, dan weet je dus zeker dat je een product koopt dat met zorg en aandacht is ontwikkeld en geproduceerd. Dat zie je terug in het uiterlijk van de hockeydugout, maar ook in de levensduur van het product. Goedkoop is nog altijd duurkoop! Bij SKOR kun je terecht voor advies, maar je kunt ook rekenen op onze after-sales service. Wij verzorgen de montage van de hockeydugout graag voor je en bij problemen staan we direct voor je klaar. We hebben namelijk onze eigen montage- en serviceteams die desgewenst bij jou op locatie een probleem komen verhelpen! Lijkt het je leuk om eens te komen kijken hoe hockeydugouts worden geproduceerd? Neem dan eens contact op met één van onze specialisten en vraag naar een rondleiding. We nodigen jou (en eventuele andere leden van de hockeyclub) graag uit om een dagdeel bij ons in de fabriek te komen kijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer

Type hockey dugouts

Op deze pagina vind je vijf verschillende soorten hockey dugouts. Alle dugouts hebben een afmeting van 2,05x1,5x1,5 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde) met een stahoogte van 2,00 meter. De breedte van de dugouts is af te stellen op jouw wensen. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. De dugouts zijn voorzien van 3mm Polycarbonaat beplating (glashelder), met uitzondering van de type Terrassa. Dit type heeft een 4mm Polycarbonaat beplating (brons gloed). Wat betreft de zitgelegenheid heeft u de keuze tussen meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Ook is het mogelijk om de dugout te laten coaten (in alle RAL-kleuren), hetgeen een exclusieve uitstraling van de hockey dugout oplevert. De innovatieve type 2 Montrouge Hockey en type 2 Düsseldorf Hockey dugouts hebben daarnaast een tassenplateau en kledinghaken achter het zitgedeelte. Hierdoor kunnen spelers en staf hun tassen en jassen eenvoudig in de dugout plaatsen. Ideaal toch? De hockey dugouts die wij aanbieden hebben een rechte voorzijde, waardoor ze gelijk met het hekwerk geplaatst kunnen worden.

 

Hockey dugout kopen?
Hopelijk vind je op deze pagina bij de verschillende hockey dugouts het type dat jij nodig hebt! Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft maatwerk? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Hockey dugouts

Hockey dugouts

Ben je op zoek naar een hockey dugout waarin de staf en wissels de wedstrijd comfortabel kunnen bekijken? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je verschillende dugouts die geschikt zijn voor op het hockeyveld. De hockey dugouts van SKOR zijn van hoge kwaliteit. Je bent dan ook niet de eerste die deze pagina bezoekt: clubs uit de Hoofdklasse Hockey als Bloemendaal, Rotterdam en Kampong waren je al voor!

Vraag adviesgesprek aan

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Type hockey dugouts

Op deze pagina vind je vijf verschillende soorten hockey dugouts. Alle dugouts hebben een afmeting van 2,05x1,5x1,5 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde) met een stahoogte van 2,00 meter. De breedte van de dugouts is af te stellen op jouw wensen. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. De dugouts zijn voorzien van 3mm Polycarbonaat beplating (glashelder), met uitzondering van de type Terrassa. Dit type heeft een 4mm Polycarbonaat beplating (bronsgloed). Wat betreft de zitgelegenheid heeft u de keuze tussen meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Ook is het mogelijk om de dugout te laten coaten (in alle RAL-kleuren), hetgeen een exclusieve uitstraling van de hockey dugout oplevert. De innovatieve type 2 Montrouge Hockey en type 2 Düsseldorf Hockey dugouts hebben daarnaast een tassenplateau en kledinghaken achter het zitgedeelte. Hierdoor kunnen spelers en staf hun tassen en jassen eenvoudig in de dugout plaatsen. Ideaal toch? De hockey dugouts die wij aanbieden hebben een rechte voorzijde, waardoor ze gelijk met het hekwerk geplaatst kunnen worden.

Hockey dugouts uit eigen fabriek

Al onze hockey dugouts worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige dugouts voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren. Super handig wanneer je snel een nieuwe wilt hebben voor op de club, of wanneer je gewoonweg niet lang wilt wachten. Je bestelt je hockey dugout eenvoudig online op deze pagina. Ook maatwerk is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op. Indien gewenst nemen we de dugout na de productlevenscyclus tegen restwaarde van je club over, om hier vervolgens nieuwe producten van te maken. Zo is de cirkel rond!

Hockey dugout kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina bij de verschillende hockey dugouts het type dat jij nodig hebt! Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft maatwerk? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
In welke afmetingen zijn de hockey dugouts leverbaar?

De hockey dugouts die je op deze pagina vindt hebben allemaal een stahoogte van 2 meter en een diepte van 1,50 meter. De breedte is geheel af te stellen naar wens. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. De verschillen tussen de hockey dugouts schuilen in de zitgelegenheid, coating en zijbeplating. Daarnaast bieden wij twee dugouts met tassenplank en jashaken! Ben je op zoek naar een dugout in andere afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke zitgelegenheden bieden jullie aan?

Wij bieden bij de hockey dugouts verschillende soorten zitgelegenheden aan: meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Bij de meranti en kunstgras banken bestaat de zitgelegenheid uit 2 planken als zitvlak en twee planken als rugleuning. Met de meranti banken ben je verzekerd van een duurzame en stevige keuze. De kunstgras banken vormen de meest milieubewuste keuze, omdat deze banken voor 100% bestaan uit gerecycled materiaal. De kuipstoelen geven ten slotte een zeer luxe uitstraling aan de dugout en zijn leverbaar in vele kleuren.    

Wat is coating?

Het frame van onze dugouts wordt gemaakt van aluminium, hierdoor zal de dugout niet gaan roesten. Dit wordt ook wel ‘bruut’ genoemd. Coating heeft dan ook vooral een esthetisch karakter, een gecoate dugout zorgt namelijk voor een exclusieve uitstraling. Coating is mogelijk in alle RAL-kleuren! 

Van welk materiaal zijn de hockey dugouts gemaakt?

Alle hockey dugouts bestaan uit een aluminium frame. Aan de zij- en achterkant van de dugout is Polycarbonaat beplating aangebracht. Deze beplating is doorzichtig, slagvast en UV-bestendig en wordt met RVS schroeven aan het frame van de dugout gemonteerd.

Waar worden de hockey dugouts gemaakt?

Alle dugouts worden net als onze hockeydoelen geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder