Hockeydoelen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd welk hockeydoel past bij jouw club?

De hockeydoelen van SKOR hebben zich al ruimschoots bewezen! Wij ontwikkelen en maken al meer dan 20 jaar de aller beste en mooiste hockeydoelen die er in Europa te verkrijgen zijn. Het is niet voor niets dat hockeyclubs uit alle geledingen, maar zeker uit de hoofdklasse, spelen met hockeydoelen van SKOR. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Engeland, Duitsland en Amerika. De hockey goals van SKOR kenmerken zich door het fraaie uiterlijke, hoogwaardige kwaliteit (en daarmee lange levensduur) en slimme opties. Wij ontwikkelen onze hockeydoelen met de gebruikers en sluiten daarom naadloos aan bij hun wensen. Er zijn vel verschillende hockeydoelen te koop. Het is belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben waarom het hockey doel gebruikt wordt. Is dat voor trainingen? Of komen de hockeydoelen op het hoofdveld te staan als wedstrijd doelen? Welke budget heb je? Voor welke leeftijd zijn de hockey goals? Zomaar wat vragen die jij jezelf kunt stellen en daarmee een goed keuze te maken voor het hockeydoel dat het beste bij jou past.

Lees meer
 • Bekijk onze hockeydoelen
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van hockeydoelen bij SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze hockeydoelen
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte hockeydoelen

Hieronder zie je een aantal uitgelichte hockeydoelen.

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

Design en kwaliteit

De hockeydoelen van SKOR kenmerken zich door een unieke en herkenbare uitstraling. Kwaliteit en design gaan hier hand in hand. In samenwerking met de EHL hebben wij het gele voorpand geïntroduceerd, een nieuw standaard in de internationale ‘hockeyscene’, waarmee inmiddels vele internationale toernooien zijn gespeeld. Een mix van topprestaties van ongekend niveau, dat zijn de hockeydoelen van SKOR. Naast design zijn onze hockeydoelen oersterk. Het voorpand van de topdoelen is inwendig versterkt en aan de voorzijde maar liefst 6mm dik! Benieuwd naar welk hockeydoel het beste past bij jouw club? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees meer

Welke soorten hockeydoelen zijn er?

Hockeydoelen (ook wel hockey goals) zijn er in vele soorten en maten. Je hebt wedstrijd doelen, trainingsdoelen, maar ook jeugddoelen en mini doelen. Daarnaast zijn er ook verschillende kwaliteiten, zodat we voor elke budget een passende hockey goal hebben. Op deze pagina vind je zowel hockeydoelen voor senioren (afmeting 3,66x2,14 meter) als jeugddoelen (afmeting 3,66x0,46 meter). Ook voor een mini hockeydoel, omkiepdoel of indoor hockeydoel zit je hier goed. De meeste verschillende soorten doelen bieden wij aan in de afmeting 3,66x2,14 meter. Bij de modellen Standaard en Pro Plus heb je de keuze tussen een model met wielen (enkel) en een model zonder wielen. Deze modellen vormen een zeer degelijke en prijsbewuste keuze en zijn zowel geschikt voor wedstrijden als trainingen. De drie verschillende EHL modellen (Ultima EHL, EHL Master en EHL X) vormen de toplijn en worden op het hoogste niveau gebruikt. Deze modellen worden standaard geleverd met gelagerde wielen (dubbel). De bevestiging van het hockey net vindt bij deze modellen plaats door middel van een kunststof netstrip en het doel is voorzien van een vrije netophanging. Innovatief is dat de slagplank bij deze modellen gebruikt kan worden voor sponsoring.

Lees meer

Productieproces van hockeydoelen

Alle hockeydoelen, van mini hockeydoel tot EHL doel, worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo! Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van een nieuw doel! Je bestelt je hockeydoel eenvoudig online op deze pagina. Na de productlevenscyclus nemen wij het doel, indien gewenst, tegen restwaarde van je over. In onze fabriek gebruiken wij deze materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond! Bij SKOR kun je jouw product volledig personaliseren. Je kunt kiezen tussen een wit of een geel voorpand. Vervolgens kun je de slagplank in iedere gewenste RAL kleur kiezen. Als laatste bepaal je welke sponsoruitingen er op het hockeydoel moeten komen. Om het geheel af te maken kies je het hockeydoelnet dat het mooist past bij het doel dat je hebt geconfigureerd. Jij bent de eigenaar van het hockeydoel. Van kleurkeuze tot de diverse mogelijkheden aan sponsoruitingen; je hebt alles zelf in de hand. Vind je de aanschaf te duur? Bekijk het eens vanuit een ander perspectief: wat kan het jou opleveren? Maak van jouw trots op het veld een waar verdienmodel door bijvoorbeeld sponsor stickers te plakken om jouw boodschap te verspreiden en inkomsten te genereren.

Lees meer

Netbevestigingen hockeydoelen

Een netbevestiging is, zoals het woord al zegt, de manier waarop je het net vastmaakt aan het hockeydoel. Daar zijn nogal wat verschillende mogelijkheden in. Vroeger waren er alleen hockeydoelen met nethaken te koop. In het begin stalen haken, maar al snel bleken die niet veilig en kwam er een kunststof nethaak als alternatief. Het nadeel daarvan was dat deze snel kapot ging. De doorontwikkeling daarop is de netstrip. Dit is een geïntegreerde kunststof strip met nethaken om het net mee vast te zetten. Dit product werkt erg goed, maar hockeydoelen moeten meer en meer onderhoudsarm worden en daarom zijn de twee laatste ontwikkelingen ComFix (dat ken je ook van de voetbaldoelen van SKOR) en een aluminium gefreesde netbevestiging. Beide systemen hebben als groot voordeel dat het hockeydoelnet niet meer los kan raken tijdens gebruik. Alleen wanneer je het doelnet moet vervangen haal je het hockeydoelnet los en plaats je een nieuw net. Je hebt dus geen omkijken meer! Een belangrijk verschil tussen ComFix en Aluminium gefreesd is prijs en gewicht. Daarom adviseren wij klanten ComFix. En met succes! Het hockeydoel blijft betaalbaar (doordat er veel minder aluminium kilo’s in een doel verwerkt zitten) en goed te hanteren op het moment dat je de hockeydoelen over de velden moet verplaatsen. Dan moeten de hockeydoelen niet te zwaar zijn.

 

Hockeydoel kopen of advies nodig?
Hopelijk vind je op deze pagina het type hockeydoel dat jij nodig hebt! Heb je nog vragen over een hockeydoel kopen of over de andere hockey producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Hockeydoelen

Hockeydoelen

Wij leveren al sinds 2004 hockeydoelen van hoogwaardige kwaliteit. We bieden verschillende soorten doelen aan: mini hockeydoelen, omkiepdoelen, jeugddoelen, 3,66x2,14 doelen en 3,66x2,14 indoor doelen. Ook op het EK tref je onze doelen ook aan. Vraag hieronder een gratis adviesgesprek aan! 

Vraag adviesgesprek aan

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SKOR levert sinds 2004 hockeydoelen en heeft sindsdien de producten steeds verder op de wensen van de klanten weten aan te passen. De kwaliteit is ondertussen ruimschoots bewezen, wij zijn namelijk offcial supplier van de European Hockey league. Naast diverse hockeydoelen produceren wij ook dugouts en kantplanken voor de hockey.

Welke soorten hockeydoelen zijn er?

Op deze pagina vind je zowel hockeydoelen voor senioren (afmeting 3,66x2,14 meter) als jeugddoelen (afmeting 3,66x0,46 meter). Ook voor een mini hockeydoel, omkiepdoel of indoor hockeydoel zit je hier goed. De meeste verschillende soorten doelen bieden wij aan in de afmeting 3,66x2,14 meter. Bij de modellen Standaard en Pro Plus heb je de keuze tussen een model met wieltjes (enkel) en een model zonder wieltjes. Deze modellen vormen een zeer degelijke en prijsbewuste keuze en zijn zowel geschikt voor wedstrijden als trainingen. De drie verschillende EHL modellen (Ultima EHL, EHL Extreme en EHL X) vormen de toplijn en worden op het hoogste niveau gebruikt. Deze modellen worden standaard geleverd met gelagerde wieltjes (dubbel). De bevestiging van het hockey net vindt bij deze modellen plaats door middel van een kunststof netstrip en het doel is voorzien van een vrije netophanging. Innovatief is dat de slagplank bij deze modellen gebruikt kan worden voor sponsoring.

Design en kwaliteit

Onze hockeydoelen kenmerken zich door een unieke en herkenbare uitstraling. Kwaliteit en design gaan hier hand in hand. In samenwerking met de EHL hebben wij het gele voorpand geïntroduceerd, een nieuw standaard in de internationale ‘hockeyscene’, waarmee inmiddels vele internationale toernooien zijn gespeeld.

Een mix van topprestaties van ongekend niveau, dat zijn de hockeydoelen van SKOR. Naast design zijn onze hockeydoelen oersterk. Het voorpand van de topdoelen is inwendig versterkt en aan de voorzijde maar liefst 6mm dik! Benieuwd naar welk hockeydoel het beste past bij jouw club? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Productieproces van hockeydoelen

Al onze hockeydoelen, van mini hockeydoel tot EHL doel, worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo! Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van een nieuw doel! Je bestelt je hockeydoel eenvoudig online op deze pagina. Na de productlevenscyclus nemen wij het doel, indien gewenst, tegen restwaarde van je over. In onze fabriek gebruiken wij deze materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

Bij SKOR kun je jouw product volledig personaliseren. Jij bent de eigenaar van het hockeydoel. Van kleurkeuze tot de diverse mogelijkheden aan sponsoruitingen; je heeft alles zelf in de hand. Vind je de aanschaf te duur? Bekijk het eens vanuit een ander perspectief: wat kan het jou opleveren? Maak van jouw trots op het veld een waar verdienmodel door bijvoorbeeld sponsor stickers te plakken om jouw boodschap te verspreiden en inkomsten te genereren.

Hockeydoel kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het type hockeydoel dat jij nodig hebt! Heb je nog vragen over een hockeydoel kopen of over de andere hockey producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Welke verschillende hockeydoelen bieden jullie aan?

Onze hockeydoelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, van trainings- tot wedstrijddoelen. Zo kun je voor iedere leeftijdscategorie op deze pagina slagen. Daarnaast bieden we een inklapbaar model in EHL-X stijl aan dat speciaal is ontwikkeld voor hockey in de zaal! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Van welk materiaal worden de hockeydoelen gemaakt?

De hockeydoelen bestaan uit een frame dat is gemaakt van aluminium. Hierbij is aan de onderzijde van het doel een 10 mm dikke polyethyleenplaat (kunststof) aangebracht. Het voorpand van het doel (palen en lat) bestaat bij de hockeydoelen uit een aluminium extrusieprofiel. 

Wordt het hockeydoel met of zonder doelnet geleverd?

Onze hockeydoelen worden zonder hockeydoelnet geleverd, maar een doelnet kun je eenvoudig los bestellen op onze site! 

Waarin verschillen de EHL-modellen van de Standaard en Pro Plus modellen?

Onze hockeydoelen zijn onderdeel van het decor van de Euro Hockey League. Op deze pagina vind je drie modellen die onderdeel uitmaken van onze EHL-lijn. Dit zijn de beste hockeydoelen die wij op dit moment aanbieden. Het model EHL X is het meest exclusieve model dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is en is te herkennen aan het knalgele voorpand. Verschillen tussen de EHL-modellen enerzijds en de Standaard en Pro Plus modellen anderzijds schuilen o.a. in het type netophanging, de mogelijkheid tot sponsoring en de slagplank. De modellen Standaard en Pro Plus zijn voordeliger in aanschaf. Met deze doelen ben je verzekerd van zeer degelijke en duurzame doelen die bovendien relatief voordelig in aanschaf zijn. De EHL-modellen hebben een exclusieve uitstraling en worden gebruikt op het hoogste niveau.

Is het mogelijk om het hockeydoel te voorzien van sponsoring?

Het is belangrijk om de sponsors een prominente plek te geven rondom het veld. Bij de EHL-modellen is het dan ook mogelijk om de slagplank aan de buitenkant van de zijkant te voorzien van de door jou gewenste sponsoring. Neem voor de mogelijkheden wat betreft de sponsoring gerust contact met ons op!

Is het 3,66x2,14 meter hockeydoel verplaatsbaar?

Bij de modellen ‘Standaard’ en ‘Pro Plus’ heb je de keuze tussen een model met transportwieltjes en een model zonder transportwieltjes. Door gebruik te maken van transportwieltjes kan het hockeydoel eenvoudig ingezet worden op het veld waar dat nodig is. Onze EHL-modellen zijn standaard voorzien van transportwieltjes en het indoor EHL model is eenvoudig te verplaatsen doordat hij inklapbaar is!

Waar worden de hockeydoelen gemaakt?

Alle dugouts worden net als onze hockey dugouts geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder