Hockeydoelen

Hockeydoelen

Wil je een kwalitatief goed hockeydoel kopen? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij leveren al sinds 2004 hockeydoelen van hoogwaardige kwaliteit. SKOR is niet voor niets official supplier van de Euro Hockey League! Ook op het EK tref je onze doelen ook aan! We bieden verschillende soorten doelen aan: mini hockeydoelen, omkiepdoelen, jeugddoelen, 3,66x2,14 doelen en 3,66x2,14 indoor doelen. Op deze pagina slaag je ongetwijfeld wanneer je een hockeydoel wilt kopen!

Vraag hieronder een gratis adviesgesprek aan! 

Hockeydoelen

Wil je een kwalitatief goed hockeydoel kopen? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij leveren al sinds 2004 hockeydoelen van hoogwaardige kwaliteit. SKOR is niet voor niets official supplier van de Euro Hockey League! Ook op het EK tref je onze doelen ook aan! We bieden verschillende soorten doelen aan: mini hockeydoelen, omkiepdoelen, jeugddoelen, 3,66x2,14 doelen en 3,66x2,14 indoor doelen. Op deze pagina slaag je ongetwijfeld wanneer je een hockeydoel wilt kopen!

Vraag hieronder een gratis adviesgesprek aan! 

Filter resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 12

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 12

Pagina
per pagina

SKOR levert sinds 2004 hockeydoelen en heeft sindsdien de producten steeds verder op de wensen van de klanten weten aan te passen. De kwaliteit is ondertussen ruimschoots bewezen, wij zijn namelijk offcial supplier van de European Hockey league. Naast diverse hockeydoelen produceren wij ook dugouts en kantplanken voor de hockey.

Welke soorten hockeydoelen zijn er?

Op deze pagina vind je zowel hockeydoelen voor senioren (afmeting 3,66x2,14 meter) als jeugddoelen (afmeting 3,66x0,46 meter). Ook voor een mini hockeydoel, omkiepdoel of indoor hockeydoel zit je hier goed. De meeste verschillende soorten doelen bieden wij aan in de afmeting 3,66x2,14 meter. Bij de modellen Standaard en Pro Plus heb je de keuze tussen een model met wieltjes (enkel) en een model zonder wieltjes. Deze modellen vormen een zeer degelijke en prijsbewuste keuze en zijn zowel geschikt voor wedstrijden als trainingen. De drie verschillende EHL modellen (Ultima EHL, EHL Extreme en EHL X) vormen de toplijn en worden op het hoogste niveau gebruikt. Deze modellen worden standaard geleverd met gelagerde wieltjes (dubbel). De bevestiging van het hockey net vindt bij deze modellen plaats door middel van een kunststof netstrip en het doel is voorzien van een vrije netophanging. Innovatief is dat de slagplank bij deze modellen gebruikt kan worden voor sponsoring.

Design en kwaliteit

Onze hockeydoelen kenmerken zich door een unieke en herkenbare uitstraling. Kwaliteit en design gaan hier hand in hand. In samenwerking met de EHL hebben wij het gele voorpand geïntroduceerd, een nieuw standaard in de internationale ‘hockeyscene’, waarmee inmiddels vele internationale toernooien zijn gespeeld.

Een mix van topprestaties van ongekend niveau, dat zijn de hockeydoelen van SKOR. Naast design zijn onze hockeydoelen oersterk. Het voorpand van de topdoelen is inwendig versterkt en aan de voorzijde maar liefst 6mm dik! Benieuwd naar welk hockeydoel het beste past bij jouw club? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Productieproces van hockeydoelen

Al onze hockeydoelen, van mini hockeydoel tot EHL doel, worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo! Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van een nieuw doel! Je bestelt je hockeydoel eenvoudig online op deze pagina. Na de productlevenscyclus nemen wij het doel, indien gewenst, tegen restwaarde van je over. In onze fabriek gebruiken wij deze materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

Bij SKOR kun je jouw product volledig personaliseren. Jij bent de eigenaar van het hockeydoel. Van kleurkeuze tot de diverse mogelijkheden aan sponsoruitingen; je heeft alles zelf in de hand. Vind je de aanschaf te duur? Bekijk het eens vanuit een ander perspectief: wat kan het jou opleveren? Maak van jouw trots op het veld een waar verdienmodel door bijvoorbeeld sponsor stickers te plakken om jouw boodschap te verspreiden en inkomsten te genereren.

Hockeydoel kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het type hockeydoel dat jij nodig hebt! Heb je nog vragen over een hockeydoel kopen of over de andere hockey producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Welke verschillende hockeydoelen bieden jullie aan?

 

Onze hockeydoelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, van trainings- tot wedstrijddoelen. Zo kun je voor iedere leeftijdscategorie op deze pagina slagen. Daarnaast bieden we een inklapbaar model in EHL-X stijl aan dat speciaal is ontwikkeld voor hockey in de zaal! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Van welk materiaal worden de hockeydoelen gemaakt?

De hockeydoelen bestaan uit een frame dat is gemaakt van aluminium. Hierbij is aan de onderzijde van het doel een 10 mm dikke polyethyleenplaat (kunststof) aangebracht. Het voorpand van het doel (palen en lat) bestaat bij de hockeydoelen uit een aluminium extrusieprofiel. 

Wordt het hockeydoel met of zonder doelnet geleverd?

Onze hockeydoelen worden zonder hockeydoelnet geleverd, maar een doelnet kun je eenvoudig los bestellen op onze site! 

Waarin verschillen de EHL-modellen van de Standaard en Pro Plus modellen?

Onze hockeydoelen zijn onderdeel van het decor van de Euro Hockey League. Op deze pagina vind je drie modellen die onderdeel uitmaken van onze EHL-lijn. Dit zijn de beste hockeydoelen die wij op dit moment aanbieden. Het model EHL X is het meest exclusieve model dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is en is te herkennen aan het knalgele voorpand. Verschillen tussen de EHL-modellen enerzijds en de Standaard en Pro Plus modellen anderzijds schuilen o.a. in het type netophanging, de mogelijkheid tot sponsoring en de slagplank. De modellen Standaard en Pro Plus zijn voordeliger in aanschaf. Met deze doelen ben je verzekerd van zeer degelijke en duurzame doelen die bovendien relatief voordelig in aanschaf zijn. De EHL-modellen hebben een exclusieve uitstraling en worden gebruikt op het hoogste niveau.

Is het mogelijk om het hockeydoel te voorzien van sponsoring?

Het is belangrijk om de sponsors een prominente plek te geven rondom het veld. Bij de EHL-modellen is het dan ook mogelijk om de slagplank aan de buitenkant van de zijkant te voorzien van de door jou gewenste sponsoring. Neem voor de mogelijkheden wat betreft de sponsoring gerust contact met ons op!

Is het 3,66x2,14 meter hockeydoel verplaatsbaar?

Bij de modellen ‘Standaard’ en ‘Pro Plus’ heb je de keuze tussen een model met transportwieltjes en een model zonder transportwieltjes. Door gebruik te maken van transportwieltjes kan het hockeydoel eenvoudig ingezet worden op het veld waar dat nodig is. Onze EHL-modellen zijn standaard voorzien van transportwieltjes en het indoor EHL model is eenvoudig te verplaatsen doordat hij inklapbaar is!

Waar worden de hockeydoelen gemaakt?

Alle dugouts worden net als onze hockey dugouts geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5