Hockeynetten

Hockeynetten

Op deze pagina vind je hockeynetten in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Met een hockey net van SKOR ben je verzekerd van kwaliteit: onze hockeydoelen en hockeynetten zijn niet voor niets onderdeel van het decor van het EK en EHL!

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afmetingen van een hockey net

Onze hockeynetten zijn leverbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van het soort doel waarvoor het hockey net is bedoeld. Op deze pagina vind je hockeynetten voor vier verschillende soorten hockeydoelen: omkiepdoelen, mini doelen, indoor doelen en standaard doelen. Hierbij zijn de doelnetten voor een omkiepdoel leverbaar in de volgende drie afmetingen: 0,7x0,5 meter, 1,2x0,8 meter en 1,8x1,2 meter. Bij de andere soorten doelen is er één standaard afmeting van het hockey net. Voor een mini doel is dit 2x0,8 meter en voor indoor en standaard doelen is dit 3,66x2,14 meter.

Kleuren en materialen van een hockey net

Op zoek naar een hockey net in een kleurtje? Dat kan! Naast een wit hockey net, hebben wij op deze pagina ook een uitvoering in groen en zwart. Alle hockeynetten op deze pagina hebben een maaswijdte van 4,5 cm. De mazen zijn de vierkante vormen in het hockey net (horizontaal gemeten). Onze hockeynetten worden gemaakt van propyleen (PP). Doelnetten van PP voelen zacht aan, kunnen makkelijk in het hockeydoel worden gehangen en zijn relatief voordelig in aanschaf. De netten zijn verkrijgbaar in een draaddikte van 3, 4 of 5 mm. Hoe dikker de draad, hoe langer het hockey net meegaat. Hoe dunner de draad, hoe goedkoper het net zal zijn. Op basis van je budget kun je hierbij het beste zelf een afweging maken. Je bent bij alle draaddiktes verzekerd van een goede kwaliteit!

Hockeynet kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het hockey net dat jij nodig hebt! Onze netten zijn ruim op voorraad, dus je zult snel voorzien zijn van een nieuw hockey net! Heb je nog vragen over de hockeynetten of andere hockey producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder