De EHL X is het meest exclusieve en toonaangevende hockeydoel verkrijgbaar op de markt. Een mix van topprestaties en bijzondere eigenschappen met daarbij een ongeëvenaard uniek design. Het meest opvallende aan het doel is het knalgele voorpand met een matzwart gecoate slagplank. Een uitzonderlijke standaard op het hoogste hockeyniveau geintroduceerd door SKOR en goedgekeurd door de internationale bonden. De EHL X is ONLY FOR THE BEST en approved by Oranje Keepers Pirmin Blaak en Jaap Stockmann. De EHL X is de thuisbasis voor jouw hockeykeepers!

 

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Hockeydoel EHL X

Afmeting 3,66x2,14mtr

Prijs op aanvraag
- +
Prijs op aanvraag

Hockeydoel EHL X

Productbeschrijving

 • Hockeydoel met vrije netophanging
 • Aluminium extrusieprofiel voor paal en lat uitgevoerd met verstevigingsribben, voorzijde van 6mm, overige wanden van 5mm dik, de achterzijde van het profiel is uitgevoerd met een ruimte voor een kunststof netstrip. Inwendig is het profiel uitgevoerd met vier keer een zeer solide driehoekconstructie. Deze constructie is opgenomen in het ontwerp van het extrusieprofiel
 • De buitenzijde van de slagplank is voorzien van twee aluminium wielgaffels, beiden uitgevoerd met twee gelagerde wielen met een geprofileerd rubberen roloppervlak 
 • Naast de wielgaffel zit een voetsteun waardoor kantelen van het doel vereenvoudigd wordt 
 • De slagplank en netbeugel zijn voorzien van poedercoating RAL9005 zwart 
 • Interne versterking van de hoek tussen de zijkanten en de achterkant van de slagplank. Dit zorgt voor een hogere stijfheid van de hoek en dit zal de levensduur van de bak positief beinvloeden.
 • De slagplank is uitgevoerd met de Comfix netbevestiging. Een geïntegreerd systeem waarbij het doelnet in zijn totaliteit is opgesloten dmv een rubber netborging 
 • De netbeugel is naar boven en naar de zijkant afgeschoord aan de lat door middel van een hoekplaat 
 • De zijkanten van de slagplank zijn aan de buitenzijde voorzien van een sponsoruiting die door de klant op te geven is 
 • De producent zal desgevraagd, na de productlevenscyclus, tegen restwaarde, het product terugnemen en recyclen 
 • Door TÜV Nord GmbH gecertificeerd doel a.d.h.v. DIN EN 750:2006-01 wanneer gebruikt gemaakt wordt van verzwaringen 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Welke verschillende hockeydoelen bieden jullie aan?

Onze hockeydoelen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, van trainings- tot wedstrijddoelen. Zo kun je voor iedere leeftijdscategorie op deze pagina slagen. Daarnaast bieden we een inklapbaar model in EHL-X stijl aan dat speciaal is ontwikkeld voor hockey in de zaal! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Van welk materiaal worden de hockeydoelen gemaakt?

De hockeydoelen bestaan uit een frame dat is gemaakt van aluminium. Hierbij is aan de onderzijde van het doel een 10 mm dikke polyethyleenplaat (kunststof) aangebracht. Het voorpand van het doel (palen en lat) bestaat bij de hockeydoelen uit een aluminium extrusieprofiel. 

Wordt het hockeydoel met of zonder doelnet geleverd?

Onze hockeydoelen worden zonder hockeydoelnet geleverd, maar een doelnet kun je eenvoudig los bestellen op onze site! 

Waarin verschillen de EHL-modellen van de Standaard en Pro Plus modellen?

Onze hockeydoelen zijn onderdeel van het decor van de Euro Hockey League. Op deze pagina vind je drie modellen die onderdeel uitmaken van onze EHL-lijn. Dit zijn de beste hockeydoelen die wij op dit moment aanbieden. Het model EHL X is het meest exclusieve model dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is en is te herkennen aan het knalgele voorpand. Verschillen tussen de EHL-modellen enerzijds en de Standaard en Pro Plus modellen anderzijds schuilen o.a. in het type netophanging, de mogelijkheid tot sponsoring en de slagplank. De modellen Standaard en Pro Plus zijn voordeliger in aanschaf. Met deze doelen ben je verzekerd van zeer degelijke en duurzame doelen die bovendien relatief voordelig in aanschaf zijn. De EHL-modellen hebben een exclusieve uitstraling en worden gebruikt op het hoogste niveau.

Is het mogelijk om het hockeydoel te voorzien van sponsoring?

Het is belangrijk om de sponsors een prominente plek te geven rondom het veld. Bij de EHL-modellen is het dan ook mogelijk om de slagplank aan de buitenkant van de zijkant te voorzien van de door jou gewenste sponsoring. Neem voor de mogelijkheden wat betreft de sponsoring gerust contact met ons op!

Is het 3,66x2,14 meter hockeydoel verplaatsbaar?

Bij de modellen ‘Standaard’ en ‘Pro Plus’ heb je de keuze tussen een model met transportwieltjes en een model zonder transportwieltjes. Door gebruik te maken van transportwieltjes kan het hockeydoel eenvoudig ingezet worden op het veld waar dat nodig is. Onze EHL-modellen zijn standaard voorzien van transportwieltjes en het indoor EHL model is eenvoudig te verplaatsen doordat hij inklapbaar is!

Waar worden de hockeydoelen gemaakt?

Alle dugouts worden net als onze hockey dugouts geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Je bent altijd welkom voor een rondleiding wanneer je benieuwd bent naar het productieproces!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-4200
Afmeting (breedte x hoogte in mtr)3,66 x 2,14 mtr
SlagplankAluminium + Gietrubber
TransportwielenJa

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder