scroll down

Infill Guard - 35mm hoog

Infill Guard 35mm is een duurzaam kantplank systeem dat het infill binnen de omheining houdt. De Infill Guard 35mm is alleen geschikt in combinatie met bestaande kantplanken van hout en kunststof. Dankzij het rubberprofiel kunnen hoogteverschillen in het straatwerk worden opgevangen. Met deze kantplank oplossing wordt voldaan aan de zorgplicht en worden boetes voorkomen. De Infill Guard 35mm is de oplossing voor bestaande houten of kunststoffen kantplanken, die niet voldoende afdichten

Onze Infill Guard is ook verkrijgbaar in 80 mm hoogte! Bekijk deze variant hier.

DOWNLOAD PRODUCTKAART

DOWNLOAD FLYER

Vragen over dit product?

Heb je vragen over dit product of wil je meer informatie, bij SKOR kunnen wij antwoord geven op al je vragen. Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in of vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jou.

Adviesgesprek inplannen
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

-Gecombineerd systeem van aluminium (bruut) en rubber
-Naadloze afdichting tussen rubber en ondergrond 
-Alle materialen zijn 100% recyclebaar
-Aluminium vervaardigd uit minimaal 80% gerecycled aluminium 
-Aluminium extrusieprofiel 35x20mm
-Wanddikte 2mm
-Hoogwaardig EPDM rubber dat middels een trapezium verbinding wordt gemonteerd
-Rubber is vrij van PAK’s of andere giftige stoffen
-Toepasbaar op alle ondergronden waarop een profiel vastgeschroefd kan worden
-Blinde bevestiging, geen bevestigingsmaterialen in het zicht
-Profielen op een lengte van 7.5mtr
-Uiteinden van de profielen worden afgewerkt met kopplaten zonder uitstekende delen
-Bevestigingsmateriaal op advies van leverancier
-Montagehoogte: 2-3cm vanaf straatwerk
-20 Jaar garantie
-Coating is optioneel 

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.M1000011435102
Kleur (combinatie)Wit

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Wat zijn kantplanken?

Kantplanken vormen een duurzaam systeem dat infill binnen de omheining van een kunstgras voetbalveld houdt! Hierdoor voldoet jouw vereniging of gemeente aan haar zorgplicht. Onze kantplanken (Infill Guard) kunnen gecombineerd worden met bestaande reclamebordsystemen.

Voor welke velden zijn kantplanken geschikt?

Kantplanken zijn geschikt wanneer jouw vereniging gebruik maakt van kunstgrasvelden die zijn voorzien van infill. Van een vereniging of gemeente wordt verwacht dat zij zich inspant om te voorkomen dat deze infill in de natuur terecht komt. Het gebruik van kantplanken kan hieraan bijdragen. Onze planken worden rondom het veld gemonteerd en kunnen gecombineerd worden met bestaande reclamebordsystemen.

Hoe worden kantplanken geplaatst?

Kantplanken worden geplaatst door onze ervaren monteurs. Zij plaatsen de kantplanken rondom het veld en door het gebruik van een rubberen profiel zorgen zij ervoor dat er een naadloze aansluiting met het straatwerk ontstaat. Het systeem kan worden gecombineerd met bestaande reclameborden, waardoor een gesloten systeem ontstaat van tot wel 1 meter hoogte! Het systeem kan worden geplaatst op velden met een rechte hoek én velden met een gewalste bocht.

In welke afmetingen zijn de kantplanken verkrijgbaar?

Onze kantplanken zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: 80mm en 200mm. Deze kantplanken worden aan de onderzijde van het reclamebord bevestigd. Daarnaast is het ook mogelijk om in combinatie met bovenstaande Infill Guard de bovenkant van de reclameborden te voorzien van een gecombineerd systeem van aluminium en rubber. Hierdoor ontstaat een volledig gesloten systeem tot wel 1 meter hoogte!

Van welk materiaal worden kantplanken gemaakt?

Onze kantplanken worden vervaardigd uit minimaal 80% gerecycled aluminium. Dit levert een energiebesparing van 95% op ten opzichte van de productie van nieuw aluminium. Alle materialen die voor de kantplanken worden gebruikt zijn daarnaast 100% recyclebaar!

Wat is de functie van kantplanken?

Kunstgrasvelden bevatten infill. Deze infill mag de natuur niet inwaaien, omdat dit het milieu aantast. Er rust een zorgplicht op jouw gemeente of vereniging om dit te voorkomen. Door gebruik te maken van kantplanken zorg je voor een afgesloten systeem rondom het kunstgrasveld en zorg je ervoor dat de infill op het veld blijft!

In welke kleuren kunnen de kantplanken geleverd worden?

De kantplanken kunnen gecoat worden in elke RAL-kleur. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Het heeft dan ook vooral een estetisch karakter, omdat aluminium niet roest.

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5